X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Specijalistička ordinacija medicine rada Vesna Hećimović, dr. med., spec. med. rada i športa

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Specijalistička ordinacija medicine rada Vesna Hećimović, dr. med., spec. med. rada i športa smještena je na adresi Stjepana Radića 19/1 u Virovitici. Dr. Vesna Hećimović rođena je u Bjelovaru, a osnovnu školu i gimnaziju je završila u Virovitici nakon čega se upisuje na Medicinski fakultet u Zagrebu. Nakon završenog studija, upisuje se na poslijediplomski studij iz područja medicine rada i športa, također u Zagrebu, dok praktični dio obavlja u Zagrebu i Općoj bolnici Virovitica. Nakon specijalizacije počinje raditi u Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije, najprije kao liječnik opće medicine, a od 1994. godine kao liječnik medicine rada. 

U prosincu 1999. godine dr. Hećimović otvara privatnu ordinaciju medicine rada u kojoj se pacijentima pružaju brojne zdravstvene usluge iz područja medicine rada i športa na područjima Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije koje uključuju: davanje ocjene radne sposobnosti, liječničke preglede za upis u srednje škole i na fakultete, preglede sportaša, zdravstvene preglede vozača svih kategorija (A, B, C, D, E) i kandidata za vozače, preglede za zapošljavanje za one zaposlenike koji se zapošljavaju na radnim mjestima s posebnim uvjetima rada, te sistematske preglede koji su vrlo važni jer sami počeci neke bolesti nisu uvijek vidljivi, a neki čimbenici se mogu otkriti prilikom sistematskog pregleda. Osnovni zadaci medicine rada i športa su: zaštita zdravlja radnika, rana dijagnostika profesionalnih bolesti, te ocjena radne sposobnosti.

Po preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, preventivni sistematski pregled bi se trebao provoditi jednom godišnje ili barem svake dvije godine, stoga stručni tim nastoji informirati građanstvo o važnosti takvih pregleda. Ordinacija posjeduje svu propisanu opremu za obavljanje funkcionalne dijagnostike, antropometrije, čiji je zadatak što točnijim mjerenjem kvantitativno odrediti morfološke osobine čovječjeg tijela (BMI) i kliničkih pregleda, te se, kroz individualan pristup i ugodnu atmosferu, pacijentima pružaju kvalitetne usluge na brz i stručan način. 

Grane koje institucija podržava

+   Medicina rada
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Stjepana Radića 19/1, Virovitica

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
7:00
-
15:00

Utorak
7:00
-
15:00

Srijeda
7:00
-
15:00

Četvrtak
7:00
-
15:00

Petak
7:00
-
15:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: