X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

Često postavljana pitanja


Koje marketinške usluge se nude?

Želite se istaknuti u moru zdravstvenih ustanova, gdje se pacijentima vrlo teško odlučiti kod koga zapravo obaviti pregled? Kako ostvariti komparativnu prednost u odnosu na konkurenciju? Vrlo je važno kvalitetno se promovirati kako biste dosegnuli ciljnu skupinu koja bi mogla posjetiti upravo vašu ordinaciju. Stoga vam naš projekt Halo doktore može pomoći da ostvarite svoj cilj.

Halo doktore je projekt nastao kroz suradnju partnerskih tvrtki M.N.F. Prometa & Kreatora koda kako bi se stvorila stranica na kojoj krajnji korisnici mogu pretraživati zdravstvene ustanove na području Republike Hrvatske, te pronaći brojne korisne informacije na jednom mjestu, umjesto da skupljaju podatke iz više izvora, kako to inače uvijek bude (radno vrijeme na jednoj stranici, adresa na drugoj, opće informacije na trećoj i slično). Kako u sklopu stranice postoji rubrika Blog, u kojoj se piše o zdravlju, zdravoj prehrani, te o zdravom načinu života, na taj način privlačimo veliki broj osoba koje su zainteresirane za takve teme, koje će se nakon čitanja članka zadržati na stranici i pretraživati zdravstvene ustanove.

Nudimo vam dvije vrste paketa: osnovni, koji uključuje brojne opcije kao što su: korisničko ime, pomoću kojeg ćete se moći prijaviti na našu stranicu, prikaz svih kontakt podataka (uključujući i poveznice na društvene mreže, vaše mail adrese, brojeve telefona, adresu) vaše zdravstvene ustanove uz mogućnost samostalnog dodavanja ili izmjene podataka, mogućnost dodavanja fotografija na profil, prikaz lokacije na karti grada kako krajnji korisnici ne bi trebali izlaziti iz prozora kako bi pronašli adresu na Google mapsu, prikaz radnog vremena, te dvije objave na naslovnici (promo intervju i objava o uslugama ili popustima). Što se tiče zadnje opcije, ona uključuje postavljanje nekog članka o vašoj zdravstvenoj ustanovi, uslugama koje nudite, popustima i slično ili intervju s nekim od vaših zaposlenika kroz par pitanja, koji će se određeno vrijeme pojavljivati na naslovnici naše stranice što znači da će svaka osoba koja posjećuje stranicu vidjeti taj članak, odnosno objavu.

Što se tiče premium paketa, u njemu se nude sve opcije koje se nude i u osnovnom paketu, no on je nadograđen brojnim povlaštenim opcijama koje će istaknuti vašu zdravstvenu ustanovu u odnosu na druge, za malu razliku u cijeni. Isplati se ulagati u razvoj poslovanja, te u strategije koje mogu pomoći da upravo vaša zdravstvena ustanova postane vidljivija i prepoznatljiva širokim masama. Društvene mreže su najbolji alat za takve ambicije, upravo zbog toga što se plaćenim promocijama može dosegnuti upravo ona ciljna skupina kakvu vi tražite (mogu se odabrati osobe koje imaju 30-40 godina, žive u Zagrebu ili u Splitu, te zanima ih ginekologija ili trudnoća). Primjerice, ukoliko ste ginekolog – možete kreirati promociju u kojoj će se vaš članak pojavljivati trudnicama dok listaju po svojim društvenim mrežama. Vjerojatno nemate previše vremena za brigu o društvenim mrežama, a angažiranje osoba koje bi ih vodile može biti znatan trošak za vašu zdravstvenu ustanovu. Stoga u premium paketu nudimo uslugu kroz koju ćemo mi to raditi za vas, na Facebooku, koji je vrlo popularan i raširen među populacijom.

Kako na instagramu već imamo bazu pratitelja koja je poprilično velika i koja se, iz dana u dan, povećava, nudimo vam opciju promoviranja kroz Instagram Storyje koje pregleda 30%-40% pratitelja. Trudimo se imati što kvalitetnije i edukativnije objave, kako bismo zainteresirali što veći broj osoba s područja Hrvatske za našu stranicu, te za projekt koji je osmišljen sa ciljem da olakša krajnjim korisnicima pretraživanje zdravstvenih ustanova kako bi ih se potaknulo da brinu o svojem zdravlju.

S obzirom na činjenicu da na našoj stranici postoji rubrika Blog, u kojoj se mogu pronaći korisni savjeti i zanimljive činjenice o brojnim zdravstvenim problemima s kojima se šire mase susreću u svakodnevnom životu, korisnicima premium paketa se nudi mogućnost ubacivanja poveznice koja vodi na vaš profil unutar teksta bloga koji je povezan s područjem medicine kojim se bavi vaša zdravstvena ustanova (primjerice, ako je članak o gingivitisu, čitateljima se preporučuje da pogledaju profil ordinacije dentalne medicine koja je uzela premium paket).

Kako će intervju i objava o popustima ili nekakvim zanimljivim informacijama biti u novostima na našoj naslovnici određeno vrijeme, svi posjetitelji stranice Halo doktore će vidjeti takvu objavu, tako da se u premium paketu nudi mogućnost za zdravstvenu ustanovu da objavi 5 takvih objava, koje mogu uključivati intervjue, stručne članke, informacije o brojnim pogodnostima i popustima, te informacije o samim zaposlenicima unutar ustanove.

Posljednja opcija koju nudimo unutar premium paketa je praćenje statistike i uspješnosti određenih promocija, što uključuje podatke o tome koliko je osoba pregledalo promociju, te određeno web mjesto, te izvještavanje o aktivnostima na samim profilima zdravstvenih ustanova na stranici Halo doktore, kako biste imali uvid u statističke podatke, te kako biste vidjeli kako napreduje vaša zdravstvena ustanova što se tiče vidljivosti i prepoznatljivosti.

Kolike su cijene?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama. Trajanje usluge je šest mjeseci ili godina dana od datuma uplate

Cijena usluge: 6 mj. 900 kn + PDV
12 mj. 1500 kn + PDV

Premium paket

Osnovni paket +
Promoviranje vaših članaka na facebook stranici Halo doktore i Instagram storyja kako bi što veći broj osoba saznao za vašu ustanovu - ordinaciju - osam objava vašeg sadržaja.

Četiri objave na naslovnoj stranici koje mogu uključivati promotivne obavijesti ili intervju.

Ubacivanje poveznica u tekst bloga koji je povezan s područjem medicine kojim se bavi vaša ordinacija (primjerice, ukoliko je članak o trudnoći, tada se čitateljicama predloži da odu na profil ginekološke ordinacije koja je uzela premium uslugu)

Cijena usluge: 6 mj. 2500 kn + PDV
12 mj. 4000 kn + PDV

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: