X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
X

Pretraži

Mjesto:
Djelatnost:
Slobodna pretraga:

Rijeka

Grad Rijeka smješten je na zapadu Hrvatske, po veličini je treći grad u Hrvatskoj, a ujedno i najveća hrvatska luka. U Rijeci je smješteno oko 200.000 stanovnika, a kao bitnije zdravstvene ustanove na tom području mogu se izdvojiti: Klinički bolnički centar Rijeka, Psihijatrijska bolnica Lopača, Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Dom zdravlja Primorsko-goranske županije Rijeka, Zavod za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije, Ljekarne “Jadran” te Ustanove za palijativnu zdravstvenu skrb - Hospicija "Marija Krucifiksa Kozulić". Klinički bolnički centar Rijeka, treći po veličini klinički bolnički centar u Republici Hrvatskoj, utemeljen je 1984. godine spajanjem pet bolnica: Opće bolnice "Braće dr. Sobol", Opće bolnice "Dr. Zdravko Kučić", Dječje Bolnice Kantrida, Ortopedske bolnice Kraljevica i Kliničke bolnice za plućne bolesti Ičići, a unutar njega djeluju 3 odjela, 17 klinika te ukupno 13 zavoda koji obuhvaćaju sva područja medicine. Danas je jedan od pet kliničkih bolničkih centara u Hrvatskoj i centralna je bolnička ustanova na području Istre, Primorja, Like i Gorskog Kotara. U Rijeci je smješten i Dom za starije i nemoćne osobe Kantrida koji pruža usluge organiziranog stanovanja pokretnim, djelomično pokretnim i nepokretnim starijim osobama, koji nisu u mogućnosti živjeti u vlastitim kućanstvima, te u sklopu njega djeluje i Služba za pomoć i njegu u kući kao izvanistitucionalni oblik zaštite starijih osoba. Na području Rijeke djeluje i 8 psiholoških savjetovališta u kojima se proučavaju psihički procesi i ponašanje pojedinaca, kako bi im se na što bolji način pomoglo.

ORTO-NOVA d.o.o.

Institucija ORTO-NOVA d.o.o. iz mjesta Rijeka pokriva sljedeće grane medicine: stomatologija-dentalna medicina

 • Stomatologija-dentalna medicina
 • LOŠINJSKA 16, 51000 Rijeka

Pogledaj instituciju

PRIVATNA PSIHOLOŠKA PRAKSA MATRIX prof. Rosanda Krstinić-Gušćić

Institucija PRIVATNA PSIHOLOŠKA PRAKSA MATRIX prof. Rosanda Krstinić-Gušćić iz mjesta Rab pokriva sljedeće grane medicine: psihologija

 • Psihologija
 • PALIT 143 A, 51280 Rab

Pogledaj instituciju

Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju, mr.sc. Teo Manestar Blažić dr.med.

U ordinaciji se obavlja dijagnoza i liječenje različitih bolesti kože kroz usluge dijagnostike i estetske dermatologije.

 • Dermatovenerologija
 • Riva Boduli 7, 51000 Rijeka

Pogledaj instituciju

Ljekarna Ankica Huljev, mr.pharm.

Korisnicima se nude brojni proizvodi iz medicinske kozmetike, gdje je ljekarna “Huljev” prodajni predstavnik za Vichy, Avene i Uriage.

 • Ljekarne
 • Mihanovićeva 53, 51000 Rijeka

Pogledaj instituciju

Poliklinika za ortodonciju i medicinu rada dr. Pavlić

Stomatološka poliklinika dr. Pavlić izvodi najsuvremenije ortodontske tehnike i usluge restaurativne dentalne medicine u Rijeci.

 • Stomatologija-dentalna medicina, Medicina rada, Poliklinike, Ortodoncija
 • DOLAC 3, 51000 Rijeka

Pogledaj instituciju

Studio Dentin - Stomatološka ordinacija Bočina

Stomatološka ordinacija Bočina nudi usluge iz: opće stomatologije, protetike, parodontologije, implantologije, radiološke dijagnostike.

 • Stomatologija-dentalna medicina, Ortodoncija
 • Kršinićeva 16/1, 51000 Rijeka

Pogledaj instituciju
1 2 3 4 5 6 ... 30 >

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana