X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju, mr.sc. Teo Manestar Blažić dr.med.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju mr.sc. Teo Manestar Blažić dr.med., spec. dermatologije i venerologije nalazi se na adresi Riva Boduli 7, u Rijeci. Ordinaciju je osnovao Dr. Teo Manestar Blažić koji je medicinu diplomirao na Medicinskom fakultetu u Rijeci, nakon čega je odradio specijalizaciju iz dermatovenerologije u Rijeci i Zagrebu. Dr. Manestar Blažić se kontinuirano stručno usavršava kroz brojne seminare i kongrese u zemlji i izvan nje kako bi bio u toku te pratio najnovije trendove u području dermatovenerologije. Veliki broj zadovoljnih pacijenata s područja Hrvatske, pa i šire, uključujući one iz Njemačke, Švicarske i Italije, vraća se u ordinaciju zbog vrhunske kvalitete usluga koje stručni tim pruža. 

Ordinacija je otvorena ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 10:00 - 20:00, dok srijedom i subotom rade po dogovoru. Kontaktirajte ih i naručite se već danas!

U ordinaciji za kožne (dermatologija) i spolne bolesti (venerologija) obavlja se dijagnoza i liječenje različitih bolesti kože . Pod dijagnostiku spadaju kompletna dijagnostička obrada, specijalistički pregled, konzultacija, dijagnostika tumora kože, dermatoskopski pregled madeža, uzimanje uzoraka promjena na koži, dijagnostika bolesti kose i vlasišta, dijagnostika bolesti noktiju, dijagnostika bolesti usnica, jezika i sluznice usne šupljine, dijagnostika Wood lampom, dijagnostika glijvičnih, bakterijskih, virusnih i parazitarnih bolesti kože, dijagnostika alergijskih bolesti, dijagnostika bolesti vanjskog spolovila te dijagnostika spolno prenosivih bolesti. 

Također se pružaju usluge estetske dermatologije u koje spadaju: 3D snimanje i analiza lica i vrata - Vectra H1, HIFU - nekirurški facelift, zatezanje kože, oblikovanje tijela, oblikovanje lica i smanjivanje bora injekcijama hijaluronske kiseline, oblikovanje nosa i linije donje čeljusti hijaluronom, uklanjanje bora Botoxom, uklanjanje podočnjaka (injekcije hijaluronske kiseline, frakcijski CO2 laser), uklanjanje staračkih i sunčanih pjega i mrlja, uklanjanje crvenila na licu, vratu i dekolteu, uklanjanje kapilara na licu, dekolteu i nogama (laser), sklerozacija proširenih površinskih vena na nogama, medicinski kemijski piling, smanjivanje ožiljaka nastalih nakon akni, ozljede ili operacije, trajno uklanjanje neželjenih dlačica, smanjivanje proširenih pora na licu, lasersko “podizanje” kapaka, terapija pojačanog znojenja Botoxom te PRP terapija.

Grane koje institucija podržava

+   Dermatovenerologija
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  RIVA BODULI 7, Rijeka

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme

Srijedom i subotom rade po dogovoru!

Ponedjeljak
10:00
-
20:00

Utorak
10:00
-
20:00

Srijeda
Zatvoreno

Četvrtak
10:00
-
20:00

Petak
10:00
-
20:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: