X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
X

Pretraži

Mjesto:
Djelatnost:
Slobodna pretraga:

Pula

Pula je najveći grad Istarske županije koji leži na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu. U neposrednoj blizini nalazi se međunarodna zračna luka koja će svim posjetiteljima omogućiti brzo i ugodno putovanje. Kada govorimo o turističkim atrakcijama u Puli, svakako je najpoznatiji čuveni amfiteatar ili, kako ga se popularno naziva, Arena u kojoj se često održavaju brojne manifestacije kao što su koncerti ili predstave. Amfiteatar je sagrađen u 1. stoljeću i po veličini je šesti amfiteatar u svijetu. Kao važnije zdravstvene ustanove koje djeluju na području grada Pule možemo navesti: Opću bolnicu Pula, Zavod za javno zdravstvo Istarske Županije, te Istarske domove zdravlja. Opća bolnica Pula, središnja je i najveća istarska zdravstvena ustanova u kojoj je zaposleno preko 1.200 zaposlenika, od čega administrativno osoblje čini oko 8%. U pulskoj bolnici je 2008. godine bilo zaposleno 193 liječnika, a danas, deset godina kasnije, zaposleno ih je 258. Služba za prevenciju ovisnosti, od 2004. godine, formalno i organizacijski djeluje u sastavu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije. Služba provodi prevenciju, dijagnostiku, liječenje, rehabilitaciju i resocijalizaciju mladih osoba sa rizikom, povremenih uzimatelja i ovisnika o psihoaktivnim drogama te članova njihovih obitelji. Istarski domovi zdravlja djeluju na području Buzeta, Labina, Pazina, Poreča, Pule, Rovinja i Umaga, a nude usluge iz područja: opće medicine, oralne kirurgije, ortodoncije, pedijatrije, ginekologije, fizikalne medicine, medicine rada i brojnih drugih.

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE ALFREDO ŠTIGLIĆ

Institucija DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE ALFREDO ŠTIGLIĆ iz mjesta Pula pokriva sljedeće grane medicine: dom za starije i nemoćne osobe

 • Dom za starije i nemoćne osobe
 • KRLEŽINA 33, 52100 Pula

Pogledaj instituciju

ECO OPTICS d.o.o.

Institucija ECO OPTICS d.o.o. iz mjesta Pula pokriva sljedeće grane medicine: optika

 • Optika
 • MARULIĆEVA 12, 52100 Pula

Pogledaj instituciju

FACULTAS d.o.o.

Institucija FACULTAS d.o.o. iz mjesta Pula pokriva sljedeće grane medicine: psihologija

 • Psihologija
 • CARLIJEVA 9, 52100 Pula

Pogledaj instituciju

FIZIO, VL. MARIJAN BRKLJAČA

Institucija FIZIO, VL. MARIJAN BRKLJAČA iz mjesta Pula pokriva sljedeće grane medicine: fizikalna terapija

 • Fizikalna terapija
 • TRG KRALJA TOMISLAVA 7, 52100 Pula

Pogledaj instituciju

Ghetaldus očna optika d.d. Pula

Ghetaldus Pula nudi velik izbor vrhunskih dioptrijskih i sunčanih naočala, kontaktnih leća i pribora za održavanje. Ugovorni je partner HZZO-a.

 • Optika, Oftalmologija
 • GIARDINI 15, 52100 Pula

Pogledaj instituciju

ISTARSKE LJEKARNE

Institucija ISTARSKE LJEKARNE iz mjesta Pula pokriva sljedeće grane medicine: ljekarne

 • Ljekarne
 • LAGINJINA 1, 52100 Pula

Pogledaj instituciju
< 1 2 3 4 5 6 7 ... 13 >

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana