X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
X

Pretraži

Mjesto:
Djelatnost:
Slobodna pretraga:

Stomatologija-dentalna medicina

Dentalna medicina je grana medicine koja se bavi proučavanjem, dijagnostikom, prevencijom i liječenjem bolesti, poremećaja i stanja usne šupljine. Također je usko povezana s tehnologijom izrade raznih naprava i postavljanja umjetnih materijala kojima se nadoknađuju i/ili nadograđuju izgubljeni zubi i okolne strukture, naročito u području implantologije i protetike. Postoje i brojne grane dentalne medicine koje obuhvaćaju područja poput: dentalne antropologije, restaurativne stomatologije, morfologije zubi, endodoncije, dječje stomatologije, oralne higijene i preventivne stomatologije, ortodoncije, parodontologije, oralne kirurgije, stomatološke protetike, te implantologije. Restaurativna stomatologija je jedna od temeljnih grana dentalne medicine i bavi se popravkom karijesom uzrokovanih kavitacija i frakturiranih dijelova zuba. Progresija karijesa u konačnici može dovesti do infekcije pulpe (živca), a upravo se endodoncija bavi liječenjem pulpe i korijenskih kanala.

Ordinacija dentalne medicine mr.sc. Lade Hemerich Martinčić, dr.med.dent.

U ordinaciji se nude usluge dječje stomatologije, estetske stomatologije, protetske stomatologije, endodoncije, kirurgije s ugradnjom implantanata.

 • Stomatologija-dentalna medicina
 • Pantovčak 16/1, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Ordinacija dentalne medicine sa zubotehničkih laboratorijem Leo Pivac, univ.mag.med.dent.

U ordinaciji se nude usluge poput: protetike, restaurativne stomatologije, dječje stomatologije, kirurgije, izbjeljivanja zubi, hijaluronskih filera.

 • Stomatologija-dentalna medicina
 • Ruđera Boškovića 8, 21300 Makarska

Pogledaj instituciju

Ordinacija dentalne medicine Sanja Majnarić Šuker, dr.med.dent.

Ordinacija nudi usluge iz područja: implantologije, protetike, oralne kirurgije, estetske dentalne medicine, endodoncije, te parodontologije.

 • Stomatologija-dentalna medicina
 • Mlinska ulica 1, 10430 Samobor

Pogledaj instituciju

Ordinacija dentalne medicine Superdent

U ordinaciji se pružaju usluge iz: implantologije, protetike, estetike lica, ortodoncije, endodoncije, dječje stomatologije i oralne kirurgije.

 • Stomatologija-dentalna medicina, Ortodoncija
 • Bogovićeva 4, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Poliklinika za ortodonciju i medicinu rada dr. Pavlić

Stomatološka poliklinika dr. Pavlić izvodi najsuvremenije ortodontske tehnike i usluge restaurativne dentalne medicine u Rijeci.

 • Stomatologija-dentalna medicina, Medicina rada, Poliklinike, Ortodoncija
 • DOLAC 3, 51000 Rijeka

Pogledaj instituciju

Privatna ordinacija dentalne medicine Svebor Bival, dr. med. dent.

Ordinacija dentalne medicine Svebor Bival specijalizirana je za estetsku stomatologiju i oralnu kirurgiju koja uključuje implanto-protetsku terapiju.

 • Stomatologija-dentalna medicina
 • Podjavori 27, 51551 Veli Lošinj

Pogledaj instituciju
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 135 >

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana