X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
X

Pretraži

Mjesto:
Djelatnost:
Slobodna pretraga:

Zagreb

U glavnom gradu Republike Hrvatske, Zagrebu, nalazi se najviše ustanova zdravstvene skrbi. Osim javnih ustanova, u Zagrebu je i najveći broj privatnih klinika i poliklinika koje su specijalizirane za različita područja medicine. Od toga, u Zagrebu je osam kliničkih bolnica, klinika i centara te pet specijalnih bolnica. U Zagrebu djeluje i Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a studenti obavljaju praktični dio nastave u sklopu klinika koje pripadaju Medicinskom fakultetu. Zagreb ima dva klinička bolnička centra, KBC Zagreb sa sjedištem na Šalati i KBC Sestara Milosrdnica. U Zagrebu djeluju tri kliničke bolnice, Dubrava, Sveti Duh i Merkur te tri klinike, Klinika za dječje bolesti, Klinika za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević i klinika za psihijatriju Vrapče. Tu su i specijalne bolnice, Bolnica za plućne bolesti u Rockefellerovoj ulici, Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Psihijatrijska bolnica za djecu i mlade i Dječja bolnica Srebrnjak. U kliničkim se bolničkim centrima obavljaju najzahtjevniji medicinski zahvati kojima hrvatsko zdravstvo drži korak s najnovijim dosezima moderne medicine.

Ordinacija opće medicine, homeopatije i akupunkture dr. Tatjana Kunštek-Kučanda

Ordinacija nudi usluge: akupunkture, homeopatije, kompjutorizirani 12-kanalni EKG, laboratorijske pretrage, terapijski ultrazvuk.

 • Alternativna medicina, Obiteljska medicina, Akupunktura, Homeopatija
 • BERNARDA VUKASA 5, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr. Blaženka Nekić

Usluge koje se nude u poliklinici su: terapija laserom visokog intenziteta – HIL Laser, terapija udarnim valom – SWT(shockwave terapija).

 • Fizikalna terapija, Poliklinike, Fizikalna medicina i rehabilitacija
 • DALMATINSKA 3, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Poliklinika za radiologiju i neurologiju Dijagnostika 2000

Usluge koje se nude pacijentima uključuju: magnetnu rezonanciju i angiografiju, mamografiju i ultrazvuk dojke, te višeslojnu računalnu tomografiju.

 • Radiologija, Poliklinike, Neurologija, Ultrazvučna dijagnostika
 • MARTIĆEVA 63 A, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Privatna internistička ordinacija dr. Vedran Batarelo, spec.interne medicine-kardiološki pregledi Zagreb

Privatna internistička ordinacija dr. Vedran Batarelo pacijentima pruža usluge: ergometrije, holtera, ultrazvuka, EKG-a i regulacije krvnog tlaka

 • Interna medicina
 • VRBANIĆEVA 56, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Simon d.o.o. za unutrašnju i vanjsku trgovinu, zastupanje i servis medicinske opreme i elektronike

Poduzeće pruža usluge vrhunske kvalitete kao što su: servis medicinske i laboratorijske opreme, umjeravanje i kalibracija, otkup aparata.

 • Medicinski aparati i oprema
 • ŠIRINEČKA 29, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Slušni centar Pavlović d.o.o.

U ponudi se mogu pronaći uređaji kao što su: zaušna slušna pomagala, kanalna slušna pomagala, integrirana slušna pomagala, te slušni implanti.

 • Medicinski aparati i oprema
 • NAŠIČKA 28, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju
< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 197 >

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana