X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Osnovana 1946. godine sa sjedištem na adresi Goljak 2, u Zagrebu, Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama obavlja djelatnosti razvojne neurologije i rehabilitacije razvojne dobi kroz dijagnostiku, liječenje, medicinsku rehabilitaciju, zdravstvenu njegu, boravak i prehranu, specijalističko – konzilijarnu zdravstvenu zaštitu dojenčadi, predškolske i školske djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama.

Osim zdravstvene djelatnosti, u sklopu bolnice pruža se i socijalna skrb za djecu s teškoćama u razvoju izvan vlastite obitelji, upućenu na medicinsku rehabilitaciju i specijalno školovanje koja skrb ostvaruju kao stalni smještaj, odnosno cjelodnevni i poludnevni boravak. Bolnica obavlja i nastavnu djelatnost.

U sklopu bolnice djeluju 4 službe (Služba za razvojnu neurologiju, Služba za rehabilitaciju razvojne dobi, Služba za pravne, kadrovske, opće i tehničke poslove, Služba za ekonomsko – financijske poslove), a u okviru dvije bolničke zdravstvene službe ustrojeni su bolnički odjeli kao i djelatnost specijalističko – konzilijarne zaštite sa 100 postelja/stolaca Dnevne bolnice. Bolnica ima tri odjela:  Odjel majka - dijete sa 20 postelja po programu pružanja usluga „majka-dijete“, Odjel dojenčadi i male djece sa 20 postelja te Odjel djece školskog uzrasta sa 20 postelja.

Također, ima Jedinicu za centralno naručivanje pacijenata preko koje se pacijenti mogu naručiti radnim danima od 07:00 do 20:00 h. Pacijenti se mogu naručiti osobno, telefaksom, emailom ili preko e-naručivanja (naručuje ih liječnik opće prakse) te je bitno da prilože povijest bolesti (zadnji nalaz ili otpusno pismo), važeću uputnicu (koju u sustav bolnice elektronski šalje liječnik opće prakse) i kontakt broj telefona ili mobitela na koji ih bolnica može dobiti u slučaju potrebe.

Grane koje institucija podržava

+   Bolnice
  

Gdje se nalazimo

  GOLJAK 2, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: