X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji


Ordinacija dentalne medicine Ivana Krišto nalazi se u Kaštel Gomilici, mjestu koje je u sastavu grada Kaštela, drugo po redu iz smjera Splita prema Trogiru. Okuplja stručan tim koji neprestano nadograđuje svoje znanje kako bi se mogli što bolje posvetiti svojim pacijentima te pružiti što kvalitetniju uslugu. Kako bi unaprijedili svoje usluge, stručnjaci pohađaju brojne domaće i inozemne kongrese i seminare dentalne medicine, te na taj način prate i najnovije trendove u stomatologiji. Znanje i iskustvo djelatnika ordinacije uz primjenu najnovijih materijala visoke kvalitete daju garanciju za zdrave i lijepe zube. 

Usluge koje ordinacija pruža uključuju: konzervativnu stomatologiju koja uključuje bijele ispune(plombe), liječenje korijena zuba, te čišćenje zubnog kamenca poliranjem, izradu krunica i mostova, totalnih i parcijalnih proteza, oralnu kirurgiju s implantologijom, dječju stomatologiju, gdje je veoma bitno potaknuti djecu da se oslobode straha od stomatologa, stoga se zaposlenici maksimalno trude kako bi se djeca osjećala što bolje i ugodnije, te estetsku kirurgiju pod koju spadaju zubni nakit, izbjeljivanje, porculanski ispuni, te porculanske i kompozitne ljuske. Prvi pregled i plan terapije je besplatan, no poželjno je najaviti se za konzultacije kako biste rezervirali svoj termin na kojem ćete dogovoriti plan terapije. 

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Gdje se nalazimo

  CESTA F. TUĐMANA 450, Kaštel Gomilica

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme


Ponedjeljak
7:30
-
15:00

Utorak
13:00
-
20:00

Srijeda
13:00
-
20:00

Četvrtak
13:00
-
20:00

Petak
7:30
-
15:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: