X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Ordinacija dentalne medicine Bruna Dropulić Kardum smještena je na adresi Hercegovačka 133, u gradu Splitu. Pacijentima je omogućen detaljni prikaz svake faze rada zahvaljujući modernoj i sofisticiranoj tehnologiji koja se primjenjuje u svakodnevnom radu ordinacije, a vrlo je važno naglasiti da su prilaz i ordinacija u potpunosti prilagođeni osobama s invaliditetom. Iako je ordinacija u privatnom vlasništvu, ima ugovor s HZZO-m, tako da se dio usluga pruža i preko HZZO-a. Dr. Bruna Dropulić 2003. godine završava Stomatološki fakultet u Zagrebu i to s visokim ocjenama, nakon čega dobiva licencu za samostalan rad te se zapošljava kod iskusnog stomatologa gdje stječe svo potrebno iskustvo za otvaranje vlastite ordinacije koju otvara 2007. godine u Splitu. Stručni tim ordinacije se kontinuirano educira kroz mnogobrojne tečajeve i edukacije iz područja dentalne medicine kako bi konstantno usavršavali svoja znanja i vještine te tako pružili vrhunsku uslugu svojim pacijentima. 

Ordinacija je otvorena ponedjeljkom, srijedom i petkom ujutro od 07:00 - 14:30, utorkom i četvrtkom popodne od 13:00 - 20:30 te svake druge subote od 08:00 - 13:00 h.

Ordinacija pruža usluge visoke kvalitete iz područja : prevencije - kako bi se na vrijeme otkrila nova oštećenja i oboljenja zubi i desni, estetske stomatologije čiji je krajnji cilj novi zadovoljavajući izgled pacijentovih zubi, dentalne patologije, protetike koja se dijeli na fiksnu (zubne krunice, mostovi) i na mobilnu (potpune i parcijalne proteze), endodoncije koja se bavi liječenjem korijenskih kanala zuba, parodontologije koja se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem i liječenjem bolesti koje pogađaju potporna tkiva zuba koja uključuju gingivu, kost i parodontni ligament, oralne kirurgije, implantologije, RVG dijagnostike, odnosno digitalnog snimanja zuba uz 80% manje zračenja od klasičnog RTG-a , sistemskih pregleda, terapije bioptron lampom te korištenje intraoralne kamere. BIOPTRON svjetlosna terapija može uskladiti metaboličke procese, ojačati obrambeni sustav, stimulirati regenerativne i reparativne procese u cijelom organizmu, pospješiti zarastanje rana te umanjiti intenzitet boli, dok se pomoću intraoralne kamere ostvaruje bolja komunikacija između pacijenta i stomatologa jer pacijent na ekranu može vidjeti detaljni prikaz stanja zubi i usne šupljine. Na prvom pregledu, koji je besplatan, pacijente se upoznaje s planom terapije i materijalima koji će se koristiti u radu te im se preporučuje neka od metoda liječenja.

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Gdje se nalazimo

  Hercegovačka 133, Split

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 1500kn + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme

Svaka druga subota: 08:00 h - 13:00 h

Ponedjeljak
7:00
-
14:30

Utorak
13:00
-
20:30

Srijeda
7:00
-
14:30

Četvrtak
13:00
-
20:30

Petak
7:00
-
14:30

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: