X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Dentalni laboratorij DENTALTEH d.o.o.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Proizvodnja medicinskih i stomatoloških instrumenata, odnosno pribora, glavna je djelatnost dentalnog laboratorija DENTALTEH d.o.o. osnovanog 2010. godine sa sjedištem u Zagrebu. Laboratorij je smješten u samome centru grada Zagreba, na adresi Savska cesta 7, a opremljen je suvremenom tehnologijom i uređajima pomoću kojih izrađuju skoro sve vrste protetskih radova. Stručni tim kontinuirano prati aktualne trendove na području dentalne medicine, kako bi mogli osuvremeniti materijale od kojih izrađuju krajnji proizvod te kako bi unaprijedili sve poslovne procese. 

Dentalni laboratorij DENTALTEH surađuje s privatnim ordinacijama dentalne ordinacije, ali i s domovima zdravlja, za koje izrađuje visokokvalitetne dentalne instrumente koristeći najnoviju tehnologiju.

Dentalni laboratorij DENTALTEH d.o.o. izrađuje proizvode iz područja FIKSNE PROTETIKE kao što su keramičke ljuskice, cirkonske i metalkeramičke krune i mostovi na brušenim zubima i implantatima (ANKYLOS, NOBEL, MIS, ASTRA), iz područja MOBILNE PROTETIKE poput akrilatnih, vertex i wironit proteza te KOMBINIRANE RADOVE s OT CAP i CE KA attachmentima. Također, izrađuju i proizvode iz područja ORTODONCIJE kao što su ortodontski aparatići i retaineri, sportske udlage te udlage za bruksizam

 

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  SAVSKA CESTA 7, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Foto galerija


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: