X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji


Privatna stomatološka ordinacija DentalTime smještena je na adresi Heinzelova 47b, u Zagrebu, a osnovana je 2014. godine. S dentalnim laboratorijem Dentalteh surađuje od 2015. godine i to u novom  ruhu te u proširenom sastavu. Ordinacija se nalazi na samom križanju Branimirove i Heinzelove ulice, a svim pacijentima koji dolaze osobnim automobilom je dostupan i parking. Stručni tim, koji već godinama pomaže svojim pacijentima, se neprestano stručno usavršava kako bi bili u toku s aktualnim trendovima u dentalnoj medicini te kako bi mogli primjenjivati suvremene materijale i modernu aparaturu za izradu što kvalitetnijih gotovih proizvoda.

Ordinacija DentalTime smještena je na križanju Branimirove i Heinzelove ulice, u Zagrebu, a možete ih kontaktirati korištenjem kontakt obrasca ili pozivom na 01/232 8171, kako biste zakazali svoj termin!

U sklopu ordinacije se nude kompletne stomatološke usluge koje uključuju: konzervativnu stomatologiju, granu stomatologije koja se bavi sanacijom oštećenja tvrdih zubnih tkiva te endodoncijom - saniranjem bolesti pulpe zuba, čišćenjem zubnog kamenca, pjeskarenjem i izbjeljivanjem, kirurgiju koja obuhvaća vađenje zuba s anestezijom, alveotomiju - vađenje umnjaka ili korijena zuba te postavljanje implantata, dječju stomatologiju te stomatološku protetiku, granu koja se bavi nadomještanjem izgubljenih zuba potpunim (totalnim) ili djelomičnim (parcijalnim) protezama, krunicama, mostovima i ljuskicama. Pacijentima stomatološke ordinacije DentalTime se nudi širok spektar usluga stomatološke protetike: od mobilnih proteza, metalkeramičkih i potpunokeramičkih krunica do nadogradnji i ljuskica.

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Heinzelova 47 b, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
9:00
-
20:00

Utorak
9:00
-
20:00

Srijeda
9:00
-
20:00

Četvrtak
9:00
-
20:00

Petak
9:00
-
20:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: