X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Dječja bolnica Srebrnjak je referentni centar Ministarstva zdravstva za kliničku alergologiju djece, a po svojem značaju je središnja i jedinstvena ustanova za liječenje bolesti dišnog sustava djece i adolescenata u Republici Hrvatskoj. Smještena je u Zagrebu, na adresi Srebrnjak 100, a u sklopu bolnice se, prema određenom rasporedu, organizira astma škola za djecu iznad 5 godina života i njihove roditelje koja traje 2 dana (utorak i srijeda od 16-18 h) te se održava u Plavom salonu Bolnice. Za astma školu je potrebna predbilježba na prijemnom šalteru Bolnice ili pozivom na telefon 01 6391-170, a na predavanja je potrebno donijeti uputnicu nadležnog liječnika sa naznakom Astma škola.

Za pregled u Dječjoj bolnici Srebrnjak potrebno se naručiti e-mailom (narucivanje@bolnica-srebrnjak.hr), telefaksom (01/6391 250), osobno ili to za pacijente mogu učiniti druge osobe s uputnicom, a naručivanje putem telefona više nije moguće. Radno vrijeme jedinice za centralno naručivanje je od 08:00 - 15:00 h. Pacijenti prilikom naručivanja, u mailu, trebaju poslati svoju adresu, broj telefona ili broj mobitela, broj telefaksa ili e-mail na koji će se izdati potvrda o naručivanju te u privitku trebaju dostaviti skeniranu uputnicu izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite.

Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića, u sklopu bolnice, organizira i redovito provodi Školu u bolnici, za sve učenike koji su na bolničkom liječenju i dnevnim terapijama. Također im pružaju edukativnu i sociopsihološku pomoć kako bi im dani provedeni u bolnici bili što bezbolniji, opušteniji i zanimljiviji. Unutar bolnice djeluje dnevna bolnica te 17 odjela, a to su sljedeći: ORL odjel, Odjel za endoskopsku dijagnostiku, Odjel za neuropedijatriju, Odjel za klinička ispitivanja, Kardiološki odjel, Odjel za reumatologiju, Odjel za dječju kirurgiju i operacijske sale, Odjel za tuberkulozu, Odjel intenzivnog liječenja, Odjel za pulmologiju i alergologiju dojenčadi i male djece, Odjel za pulmologiju i alergologiju predškolske i školske dobi, Odjel za poremećaje spavanja, Odjel za plućnu funkciju, Odjel za radiologiju i UZV dijagnostiku, Odjel za bronhologiju, fizikalnu i inhalacijsku terapiju, Odjel za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku te Ljekarnički odjel.

Grane koje institucija podržava

+   Bolnice
  

Gdje se nalazimo

  SREBRNJAK 100, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: