X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Ginekološka ordinacija Lončar je prva specijalistička ordinacija u Karlovcu, smještena na adresi Plitvička 11. Otvorio ju je dr. med. Milorad Lončar 1990. godine, nakon što je diplomirao, specijalizirao ginekologiju i opstetriciju, te stjecao radno iskustvo u Općoj bolnici Karlovac kao šef rađaone. Tijekom jeseni 2018. ordinacija postaje Poliklinika Lončar koja nudi usluge iz područja ginekologije, radiologije i interne medicine. Unutar ordinacije je oformljen tim stručnjaka koji se kontinuirano stručno usavršavaju pohađajući brojne konferencije i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ordinacija Lončar svojim pacijentima pruža usluge vrhunske kvalitete iz područja: ginekologije gdje pacijentice mogu obaviti sve standardne ginekološke testove koji uključuju : papa razmaz, stupanj čistoće te cervikalne briseve, te ultrazvučne preglede : transvaginalni UZV, transabdominalni UZV, ispitivanje prohodnosti jajovoda i transvaginalni coler dopler, porodništva - praćenja trudnoće gdje se, kod prvog pregleda, kada se utvrđuju trudnoća i njezino točno trajanje, osim ginekološkog i ultrazvučnog nalaza, obavlja se i PAPA test, te se daju preporuke za nužne laboratorijske testove i vitaminske nadopune u trudnoći, korištenje 3D/4D ultrazvuka koji pružaju najdetaljniji uvid u morfologiju i anatomiju fetusa, te iz područja ultrazvučne dijagnostike koja obuhvaća: pregled štitnjače, trbušnih organa (abdomen), prostate i testisa, dječjih kukova, zglobova, color doppler vratnih krvnih žila, color doppler perifernih arterija i vena.

Grane koje institucija podržava

+   Ginekologija
  
+   Ultrazvučna dijagnostika
  

Gdje se nalazimo

  Plitvička 11, Karlovac

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 1500kn + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme


Ponedjeljak
14:00
-
19:00

Utorak
14:00
-
19:00

Srijeda
9:00
-
14:00

Četvrtak
14:00
-
19:00

Petak
9:00
-
14:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: