X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Privatna specijalistička ginekološka ordinacija Mirjana Semenić Rutko, dr. med., spec. ginekolog

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Privatna specijalistička ginekološka ordinacija Mirjana Semenić-Rutko smještena je na adresi Kralja Tvrtka 3, u Vukovaru. Mirjana Semenić Rutko, dr. med. specijalist ginekologije i porodništva, rođena je 1966. godine u Tuzli (Bosna i Hercegovina), nakon čega se seli u Vukovar gdje završava osnovnu školu. Srednju medicinsku školu završava u Vinkovcima, a Medicinski fakultet 1991. godine u Osijeku, koji je tada bio dio zagrebačkog medicinskog fakulteta. Nakon specijalizacije u Puli i Zagrebu, stječe radno iskustvo u Općoj bolnici Vukovar, Domu zdravlja Vukovar te u Iloku , a 2004. godine , u želji da da svojim pacijenticama pruži ugodnije mjesto za ginekološke preglede s većim osjećajem intime, otvara privatnu ordinaciju smještenu na adresi Kralja Tvrtka 3, u Vukovaru. Kako je stručnom timu edukacija uvijek na prvom mjestu, kontinuirano se stručno usavršavaju kroz seminare i kongrese, tako da su uvijek u tijeku s najnovijim načinima liječenja koji se mogu primjenjivati ambulantno. Nakon toga, u proljeće 2018. godine, osnovan je VuLife Centar.

Ordinacija je otvorena POPODNE ponedjeljkom i srijedom, kada radi od 12:30 - 20:00, dok UJUTRO radi utorkom, četvrtkom i petkom i to od 07:00 - 14:30 sati.

Ordinacija je opremljena vrhunskim aparatima za ginekološke preglede kao što su aparat za kardiotokografiju (ctg) koji služi za praćenje trudnoće u zadnjem mjesecu, video kolposkop koji im omogućuje ranu dijagnostiku promjena na vratu maternice te ultrazvučni aparat s mogućnošću 3D i 4D pregleda. Također, u ordinaciji je koristi vrhunska BTL Protege Intima oprema pomoću koje se pacijenticama pružaju usluge poput medicinske estetike vanjskog spolovila, korekcije inkontinencije mokraće, rješavanja smetnji kod suhoće rodnice u postmenopauzi, a , osim toga, uređaj pruža mogućnosti oblikovanja lica i tijela, smanjenja obujma, skidanja sala, zatezanja kože i uklanjanja celulita. Navedena tehnologija radiofrekvencijom prodire u vezivno tkivo pod kožom i tako da stimulira obnavljanje prokrvljenosti, odnosno stimulira obnavljanje vezivnog tkiva koje stvara novu mrežu vezivnih vlakana.

Pacijenticama se također nude usluge poput akupunkture, NIFTY testa namijenjenog trudnicama starijima od 35 godina s povećanim rizikom za prisutnost kromosomskih abnormalnosti te ultrazvučnog pregleda štitnjače, vrata i limfnih čvorova pazuha i prepona u suradnji sa specijalistom citologom.

Grane koje institucija podržava

+   Ginekologija
  
+   Akupunktura
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Kralja Tvrtka 3, Vukovar

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
12:30
-
20:00

Utorak
7:00
-
14:30

Srijeda
12:30
-
20:00

Četvrtak
7:00
-
14:30

Petak
7:00
-
14:30

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja

Tehnologije / aparatura

  • Aparat za kardiotokografiju - CTG
  • Digitalni kolposkop
  • Ultrazvučni aparat s mogućnošću 3D i 4D pregleda
  • BTL Protege Intima oprema
  • BTL Exilis Elite
  • BTL 6000 Lymphastim 12 Topline

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: