X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Kirurška ordinacija dr. Janko Fila

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Kirurška ordinacija dr. Janko Fila smještena je na adresi Štoosova ulica 16, u Zagrebu i usredotočena je na liječenje završnog dijela debelog crijeva. Dr. Janko Fila je u Kliničkoj bolnici “Rebro” završio specijalizaciju iz Opće kirurgije nakon čega počinje raditi kod oca u privatnoj ordinaciji do 1989. kada preuzima ordinaciju i dalje radi samostalno. Ordinacija je otvorena 1974. godine, te se stručni tim kontinuirano stručno usavršava kroz brojne kongrese i seminare kako bi svojim pacijentima mogli pružiti što kvalitetniju uslugu, te kako bi mogli pratiti svjetske trendove vezane uz ovo područje medicine.

Najčešća bolest koja se liječi u ordinaciji su hemoroidi koji se tretiraju na razne načine, ovisno o tome u kojoj su fazi. U početnim fazama, gdje su hemoroidi manji, primjenjuje se konzervativna terapija kroz liječenje mastima, IRC fotokoagulaciju i sklerozaciju, odnosno davanje injekcija sa sklerozatnim sredstvom. Operativni zahvati koji se sastoje od podvezivanja i odstranjivanja hemoroida radiofrekventnim aparatom primjenjuju se kod većih hemoroida koji su kombinirani s polipima. Prije svakog operativnog zahvata obavezno se vrši rektoskopija, a zahvati se izvode u lokalnoj anesteziji.
U ordinaciji se također vrše i operativni zahvati fistula i abscesa te operacije kondiloma (spolnih bradavica) , fisura (nenormalnih kanala iz anusa ili rektuma koji obično imaju izlazni kraj u koži blizu anusa) i pilonidalnih sinusa (malu cistu ili apsces na vrhu stražnjice). Fistule su gnojni kanali koji nastaju najčešće kao posljedica prijašnjeg abscesa tj. gnojne upale u perinalnom području.

Grane koje institucija podržava

+   Kirurgija
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Štoosova ulica 16, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
15:00
-
19:00

Utorak
8:00
-
12:00
,
15:00
-
19:00

Srijeda
8:00
-
12:00

Četvrtak
8:00
-
12:00

Petak
8:00
-
12:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: