X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji


Na adresi Sunčana 39 u Bizovcu, 20 min od Osijeka, smješteno je lječilište Bizovačke toplice u sklopu kojih se provode terapije kako bi se pomoglo pacijentima s oboljenjima i ozljedama mišićno-koštanoga sustava, ortopedskim i posttraumatskim stanjima, kroničnim reumatskim bolestima, upalnim reumatskim bolestima u neaktivnoj fazi, sindromom prenaprezanja te kako bi se provela rehabilitacija kroničnih bolnih stanja i rehabilitacija sportskih ozljeda. Opremljeno je modernim aparatima, a pacijentima je na raspolaganju 56 dvokrevetnih soba, 2 raskošna apartmana te 1 vrhunski opremljena jedinica za fizikalnu terapiju u novoj zgradi Lječilišta.

Pacijentima su dostupni sljedeći načini liječenja: hidroterapija koja se izvodi u bazenima s termomineralnom vodom, kineziterapija koja se provodi u jedinicama za individualne vježbe te jedinicama prilagođenim manjim grupama te radna terapija.

Lječilište Bizovačke toplice svojim pacijentima nudi terapije poput Bowen terapije koja se bazira na principu terapijskog djelovanja na cijelo tijelo, a ne samo na ozlijeđeni dio i zbog toga je prilično učinkovita kod većine tegoba, Emmett terapije koja trenutačno smanjuje bol i povećava pokretljivost i balans, Cyriax terapije koja obuhvaća pregled i manualnu dijagnostiku te različite tretmanske opcije ozljeda koštano-zglobnog sustava – manipulaciju, mobilizaciju, trakciju i/ili frikciju, medicinske masaže, kinesiotapinga koji ne djeluje samo na mišiće, nego i na limfni sustav pružajući mu 24 satnu limfnu drenažu te DNS terapije koja uspostavlja optimalno funkcioniranje cijelog tijela, stabilizaciju trupa kroz pravilno disanje i smanjuje mogućnosti pojave ozljeda i raznih bolnih stanja, podiže kvalitetu tjelesne sposobnosti.

Novo i jedinstveno u istočnom dijelu Hrvatske!
Od srpnja Lječilište Bizovačke toplice posjeduje najmoderniji robot za neurorehabilitaciju koji je značajan pacijentima s neurološkim i ortopedskim oštećenjima hoda. On omogućava bržu obnovu motorike kod pacijenata. Prednost ovog robota pred drugim robotima na tržištu je ta što u sebi ima program hoda po stepenicama. Dnevno ga može koristiti sedam pacijenata, a uz stručni nadzor tima koji čine dva liječnika i sedam fizioterapeuta.

Lječilište koristi i aparate za presoterapiju koji su namijenjeni za limfnu drenažu, no primjenjuje se i ručna limfna drenaža. Parafin i Solux su termoprocedure koje se također primjenjuju u Lječilištu, dok se od elektroprocedura koriste: galvanizacija, dijadinamske i interferentne struje, elektrostimulacija, TENS, ultrazvuk, magnetoterapija i magnetoterapija. Ako razmišljate o terapiji, kontaktirajte lječilište Bizovačke toplice već danas te zakažite svoj termin!

CJENIK SVIH MEDICINSKIH POSTUPAKA I USLUGA

https://www.ljeciliste-bizovacke.hr/cjenik-medicinskih-postupaka-i-usluga.aspx

Grane koje institucija podržava

+   Fizikalna terapija
  
+   Fizikalna medicina i rehabilitacija
  

Gdje se nalazimo

  SUNČANA 39, Bizovac

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme

Posjete pacijentima Lječilišta: svakoga dana od 16:00 do 18:00 sati.

Ponedjeljak
7:00
-
15:00

Utorak
7:00
-
15:00

Srijeda
7:00
-
21:00

Četvrtak
7:00
-
15:00

Petak
7:00
-
15:00

Subota
8:00
-
12:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: