X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Ljekarna Zvonka Tomljenović, mag.pharm.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Ljekarna Zvonka Tomljenović smještena je u ulici Braće Domany 8 u Zagrebu, a svojim korisnicima nudi lijekove, vitaminsko-mineralne, biljne i homeopatske pripravke, dodatke prehrani, medicinska pomagala, ortopedska pomagala te medicinsku i prirodnu kozmetiku. Ljekarna ima ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, a lijekovi se izdaju na temelju recepta, narudžbi i doznaka, ili u ručnoj prodaji bez recepta. Na recept se izdaju industrijski proizvedeni gotovi lijekovi s liste lijekova Zavoda za zdravstveno osiguranje Fonda za zdravstvo (Fond) te lijekovi izrađeni u ljekarni prema liječničkom receptu (magistralni pripravci).

Radno vrijeme ljekarne, smještene u Srednjacima, je od 07:00 - 20:00 h radnim danom, a subotom od 07:30 - 15:00 h. Nazovite  01/ 3844-209 ako trebate neki savjet vezan uz primjenu određenog lijeka ili trebate neku drugu informaciju. 

U sklopu ljekarne djeluju stručnjaci koji se kontinuirano stručno usavršavaju kako bi mogli pratiti sve promjene na farmaceutskom tržištu. Oni su odgovorni za nabavu lijekova, izdavanje lijekova uz stručno savjetovanje o primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, izradu i kontrolu kvalitete galenskih i magistralnih pripravaka te za informiranje građana o djelovanju i pravilnoj primjeni pojedinih lijekova i pripravaka te medicinskih, homeopatskih i dijetetskih proizvoda. Upravo zbog proaktivnog pristupa zaposlenika i želje za nadogradnjom znanja, korisnicima se pravovremeno i točno pružaju sve važne informacije vezane uz pravilnu primjenu lijekova te ostale zdravstvene savjete.

Grane koje institucija podržava

+   Ljekarne
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Braće Domany 8, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
7:00
-
20:00

Utorak
7:00
-
20:00

Srijeda
7:00
-
20:00

Četvrtak
7:00
-
20:00

Petak
7:00
-
20:00

Subota
7:30
-
15:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: