X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Očna poliklinika Dr. Bućan smještena je u jugoistočnom dijelu Splita, na adresi Poljička cesta 39. Počela je s radom 2009. godine udruživanjem ljudskih potencijala i opreme bivše specijalističke očne ordinacije dr. Pensa - dr. Kuzmanić i dr. Bućan. Poliklinika je pod vodstvom prof.dr.sc. Kaje Bućana, primarijusa, dr.med., koji je specijalizirao oftalmologiju kao subspecijalist za stražnji očni segment. Također je i izvanredni profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, dopredsjednik Hrvatskog oftalmološkog društva, predstavnik HOD-a u Europskom oftalmološkom društvu, predavač na poslijediplomskom studiju iz Oftalmologije pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu, član Europskog udruženja za kirurgiju katarakte i refrakcijsku kirurgiju, koji je višekratno boravio i usavršavao se u nekoliko zemalja, kao što su Španjolska, Austrija, Velika Britanija, te na očnim klinikama u Zagrebu. Stručnost osoblja unutar Poliklinike može garantirati pacijentima vrhunsku kvalitetu usluge, zbog koje će postati stalni pacijenti. Poliklinika ima i suvremenu operacijsku dvoranu, gdje se izvode najsloženiji mikrokirurški oftalmološki zahvati, kao što su: operacija sive mrene, operacije glaukoma, operacijski zahvati na vjeđama, te operacija pterigija. 
  
U Poliklinici je dostupna dijagnostika svih očnih bolesti najsuvremenijim metodama i uređajima, poput: optičkog biometra AL SCAN koji za 10 sekundi napravi kompletno biometrijsko mjerenje svih dijelova optičkog sustava oka, digitalni frontofokometar "NIDEK", ND:YAG LASER 3000 LE "ALCON"- LASER FOTODISRUPTOR za liječenje zamućenja poslije operacije mrene i za liječenje glaukoma, KOLORNI ANOMALOSKOP " OCULUS" HMC-R -aparat za raspoznavanje boja, LASER FOTOKOAGULATOR "COHERENT" NOVUS 2000 - jedan od najboljih lasera na svijetu za tretman bolesti mrežnice, ULTRAZVUK NIDEK US 4000 -služi za ultrazvučni pregled oka i orbite uz mogućnost prikaza slike u boji, KOMPJUTORIZIRANI PERIMETAR OCTOPUS 101 -služi za kompjutersko snimanje vidnog polja, OCT – "ZEISS" (VERZIJA 2010) koji radi na principu infracrvene kamere i služi za snimanje makule ili žute pjege i vidnog živca, POLARIZIRAJUĆI EKRAN za ispitivanje vidne oštrine, kolornog vida, stereovida, test kontrastne osjetljivosti te još 12 testova za razne poremećaje vidne oštrine kod djece i odraslih, AUTOREFRAKTOKERATOMETAR NIKON aparat za određivanje dioptrije i zakrivljenosti rožnice, BIOMIKROSKOP "HAAG-STREIT 900" procjepna svjetiljka za pregled prednjeg i stražnjeg očnog segmenta s aplanacijskim tonometrom za mjerenje očnog tlaka.

Grane koje institucija podržava

+   Oftalmologija
  
+   Medicina rada
  
+   Poliklinike
  

Gdje se nalazimo

  Poljička cesta 39, Split

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 1500kn + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme


Ponedjeljak
8:00
-
20:00

Utorak
8:00
-
20:00

Srijeda
8:00
-
20:00

Četvrtak
8:00
-
20:00

Petak
8:00
-
20:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: