X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Optika Formula R&R, vl. Sandra Rojtinić-Štimac, ing.oft.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Optika Formula R & R smještena je u Heinzelovoj 9, u srcu Zagreba gdje djeluje od samog osnutka, od davne 1985. godine. Glavne karakteristike optike, koje su ujedno i temelj uspjeha, su kreativnost, entuzijazam i kontinuirano usavršavanje svih zaposlenika što utječe na produktivnost zaposlenika, motivaciju, ali i na bolju kvalitetu usluga koje pružaju iz područja optike, optometrije i rada sa slabovidnim osobama. U nekih osoba može doći do nepovratnih oštećenja vida zbog degenerativnih promjena ili funkcionalnih oštećenja oka. Upravo zbog toga postoje pomagala koja mogu poboljšati kvalitetu vida te, samim time, olakšati pojedincima koji pate od neke vrste oštećenja vida svakodnevne aktivnosti. Optika Formula R & R je svojevrsni centar za slabovidne osobe koji u ponudi ima širok asortiman pomagala poput teleskopskih naočala, naočala s medicinskim filterima, specijalnu rasvjetu razvijenu za slabovidne osobe te džepna, ručna, stolna i elektronska povećala. Proizvođač navedenih proizvoda je njemačka tvrtka Schweizer GmbH, a optika svakom kupcu daje garanciju te osigurava servis.

Ako ste u potrazi za dioptrijskim ili sunčanim naočalama, kontaktnim lećama te popratnim priborom ili tražite pomagala poput teleskopskih naočala, posjetite Formulu R & R od 08:30 do 20:00 h RADNIM DANOM te od 08:30 do 14:00 h SUBOTOM!

No, uz sve navedene proizvode koje optika nudi, korisnicima koji posjeduju KARTICU SA STILOM na raspolaganju su brojne pogodnosti kao što su: besplatno mjerenje noćnog vida, besplatne vježbe za poboljšanje vida, besplatna kontrola vida za dioptrijske naočale na najpreciznijem instrumentu u Hrvatskoj, besplatno mjerenje očnog tlaka, besplatno mjerenje individualnih parametara oka, besplatna izrada i ugradnja dioptrijskih leća, besplatna kontrola vida za kontaktne leće, besplatna poduka o rukovanju kontaktnim lećama i brojne druge. Korisnici mogu postati vlasnici KARTICE SA STILOM vrlo jednostavno: popunjavanjem pristupnice te dolaskom u njihovu poslovnicu. Također, kartica korisnicima omogućava korištenje poklon bona u vrijednosti od 200,00 kn koji se može iskoristiti za kupnju dioptrijskih ili sunčanih naočala, ali se ne može kombinirati s popustima koje nudi KARTICA SA STILOM ili za kupnju proizvoda koji su već na akciji.

Grane koje institucija podržava

+   Optika
  

Komentari korisnika (2)

Darko

Jos davne 1985 godine kada je upisala skolu Rudjer Boskovic smer naocalna oprika, vlasnica je obecavala da ce uspeti da izgradi autoritet u svojoj struci. Jos tada smo znali, svi u razredu, da ce uspeti i visoko se pozicionirati. Bravo za Sandru i veeeliki pozdrav iz Novog Beceja.

antunovicd074@gmail.com

Ja imam teleskopska naocale kojd vas dobio jako zadovoljnan

Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  HEINZELOVA 9, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
8:30
-
20:00

Utorak
8:30
-
20:00

Srijeda
8:30
-
20:00

Četvrtak
8:30
-
20:00

Petak
8:30
-
20:00

Subota
8:30
-
14:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: