X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Optika Formula R&R, vl. Sandra Rojtinić-Štimac, ing.oft.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Optika Formula R & R smještena je u Heinzelovoj 9, u srcu Zagreba gdje djeluje od samog osnutka, od davne 1985. godine. Glavne karakteristike optike, koje su ujedno i temelj uspjeha, su kreativnost, entuzijazam i kontinuirano usavršavanje svih zaposlenika što utječe na produktivnost zaposlenika, motivaciju, ali i na bolju kvalitetu usluga koje pružaju iz područja optike, optometrije i rada sa slabovidnim osobama. U nekih osoba može doći do nepovratnih oštećenja vida zbog degenerativnih promjena ili funkcionalnih oštećenja oka. Upravo zbog toga postoje pomagala koja mogu poboljšati kvalitetu vida te, samim time, i kvalitetu osobe koja pati od neke vrste oštećenja vida. Optika Formula R & R je svojevrsni centar za slabovidne osobe koji u ponudi ima širok asortiman pomagala poput teleskopskih naočala, naočala s medicinskim filtrima, specijalnu rasvjetu razvijenu za slabovidne osobe te džepna, ručna, stolna i elektronska povećala. Proizvođač navedenih proizvoda je njemačka tvrtka Schweizer GmbH, a optika svakom kupcu daje garanciju te osigurava servis.

Ako ste u potrazi za dioptrijskim ili sunčanim naočalama, kontaktnim lećama te popratnim priborom ili tražite pomagala poput teleskopskih naočala, posjetite Formulu R & R od 08:30 do 20:00 h RADNIM DANOM te od 08:30 do 14:00 h SUBOTOM!

No, uz sve navedene proizvode koje optika nudi, korisnicima koji posjeduju KARTICU SA STILOM na raspolaganju su brojne pogodnosti kao što su: besplatno mjerenje noćnog vida, besplatne vježbe za poboljšanje vida, besplatna kontrola vida za dioptrijske naočale na najpreciznijem instrumentu u Hrvatskoj, besplatno mjerenje očnog tlaka, besplatno mjerenje individualnih parametara oka, besplatna izrada i ugradnja dioptrijskih leća, besplatna kontrola vida za kontaktne leće, besplatna poduka o rukovanju kontaktnim lećama i brojne druge. Korisnici mogu postati vlasnici KARTICE SA STILOM vrlo jednostavno: popunjavanjem pristupnice te dolaskom u njihovu poslovnicu. Također, kartica korisnicima omogućava korištenje poklon bona u vrijednosti od 200,00 kn koji se može iskoristiti za kupnju dioptrijskih ili sunčanih naočala, ali se ne može kombinirati s popustima koje nudi KARTICA SA STILOM ili za kupnju proizvoda koji su već na akciji.

Grane koje institucija podržava

+   Optika
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Heinzelova 9, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
8:30
-
20:00

Utorak
8:30
-
20:00

Srijeda
8:30
-
20:00

Četvrtak
8:30
-
20:00

Petak
8:30
-
20:00

Subota
8:30
-
14:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: