X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji


Optika Rauš smještena je na adresi Augusta Šenoe 8 u Varaždinu, a ističe se tradicijom koja se već dugi niz godina prenosi s jedne generacije optičara na drugu unutar obitelji te profesionalnošću stručnog osoblja koje će Vam pomoći u odabiru odgovarajućih kontaktnih leća, okvira ili sunčanih naočala. Optika djeluje još od davne 1984. godine što kupcima garantira stručnost i iskustvo osoblja koje svoje znanje prenosti na mlađe generacije. U svojoj ponudi imaju razne kolekcije svjetski poznatih marki koje garantiraju visoku kvalitetu kroz materijale koji su odgovarajući za razne vremenske uvjete. 

Radno vrijeme Optike - Poliklinike za očne bolesti RAUŠ je svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 08:00 - 19:30 h te subotom od 08:00 do 13:00 h. 

No, to nije sve. Uz brojne visokokvalitetne proizvode koji se nude u sklopu optike, korisnicima se nude i brojne usluge u sklopu Poliklinike Rauš. Unutar očne poliklinike se korisnicima pružaju usluge poput kompjuterskih pregleda vida, suvremene dijagnostike za precizno određivanje dioptrije i vidnog polja te možete obaviti prvi pregled vida. Pregled vida je moguće obaviti uz uputnicu liječnika opće prakse, a sam pregled obavlja dr. med., spec. oftalmolog koji će Vam rado odgovoriti na bilo koji upit ili nedoumicu. Ukoliko uočite neke od simptoma poput umora u očima dok gledate na daljinu, mutnog vida kada se fokusirate na udaljene objekte, glavobolje zbog prekomjernog naprezanja očiju te zamagljenog vida, potrebno je obaviti očni pregled i savjetovati se s oftalmologom.

Grane koje institucija podržava

+   Optika
  
+   Oftalmologija
  

Gdje se nalazimo

  Augusta Šenoe 8, Varaždin

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme


Ponedjeljak
8:00
-
19:30

Utorak
8:00
-
19:30

Srijeda
8:00
-
19:30

Četvrtak
8:00
-
19:30

Petak
8:00
-
19:30

Subota
8:00
-
13:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: