X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Ordinacija dentalne medicine Darija Dragica, dr.med.dent.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Ordinacija dentalne medicine Darija Dragica smještena je na adresi Bjelovarska 30 u općini Veliki Grđevac, u sastavu Bjelovarsko-bilogorske županije. Dr. dentalne medicine Darija Dragica završila je Fakultet dentalne medicine u Zagrebu 2012. godine, nakon čega je odradila staž u ordinaciji Dr. med. Mirko Rabađija, u Koprivnici. Ordinaciju je otvorila 2015. godine, nakon što je stekla svo potrebno iskustvo za samostalan rad. U sklopu ordinacije se pružaju kompletne stomatološke usluge poput pjeskarenja, izbjeljivanja zubi, dječje stomatologije, pripreme male djece na prvi stomatološki pregled, čišćenja zubnog kamenca, endodoncije, savjetovanja oko pravilne oralne higijene za djecu i odrasle te brojnih drugih. Naravno, ovdje spadaju i bijele i keramičke ispune, krunice te brojni drugi proizvodi načinjeni od materijala visoke kvalitete kako bi ih organizam što bolje prihvatio i kako bi se pospješilo zdravlje čitave oralne šupljine.

Ordinacija je otvorena od 07:00 - 12:30 sati, odnosno UJUTRO, parnim datumima, dok je neparnim datumima otvorena od 12:30 - 18:00 sati, odnosno POPODNE. Subotom ne radi, a doktoricu možete kontaktirati telefonski: 091 727 8894; +385 (0) 43 443 085 ili kroz kontakt obrazac na profilu. Javite se još danas i zakažite svoj termin!

Osobe zanemaruju svoje oralno zdravlje te vrlo rijetko posjećuju stomatologa, a preporučuje se posjećivati stomatologa minimalno dva puta godišnje kako bi se na vrijeme otkrile nepravilnosti usne šupljine te kako bi doktor dentalne medicine mogao pravovremeno upozoriti i savjetovati svog pacijenta. Ordinacija je opremljena modernom tehnologijom koja pomaže stručnjacima u ordinaciji da što preciznije obave pregled te da kvalitetno saniraju određenu štetu nastalu na zubu ili okolnom tkivu, a isto tako da pravilno zaliječe određeno tkivo, gingivu ili kost. S obzirom na brzi razvoj same struke, dr. Darija Dragica se neprestano stručno usavršava kroz stručne kongrese i edukacije kako bi pratila aktualne trendove i u skladu s njima unaprjeđivala vlastiti rad i samu ordinaciju.
 

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Bjelovarska 30, Veliki Grđevac

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Foto galerija


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: