X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Moderno opremljena stomatološka ordinacija dr. Azinović smještena je na adresi Strojarska 4, u Zagrebu, gdje već dugi niz godina brojnim pacijentima pruža usluge vrhunske kvalitete. Dr. Azinović u radu koristi Waterlase dentalni laser koji djeluje na meka i tvrda tkiva u usnoj šupljini, odnosno na caklinu, dentin, cement i kost i to tako da laserska zraka pada na radni dio koji hladi vodeni sprej, a to umanjuje osjećaj boli. Laser se primjenjuje u svrhu bezbolnih tretmana karijesnih lezija, upalnih procesa te parodontalnih problema, no u sklopu ordinacije se pružaju i ostale stomatološke usluge.

Uz bezbolnu stomatologiju, nude se i visokokvalitetne usluge iz područja konzervativne stomatologije kao što su kompozitne ispune ili čišćenje zubnog kamenca uz pomoć aparata za pjeskarenje. Također, pacijentima se pružaju usluge iz područja estetske stomatologije uz korištenje vrhunskih protetskih materijala poput bezmetalne keramike i VENEERS ljuskica, iz područja protetike kroz izradu totalnih i parcijalnih proteza te kroz izradu inlay, onlay i overlay krunica. Što se tiče izbjeljivanja zubi, ordinacija nudi dvije opcije: 1 tretman koji traje 2 sata, a koriste se gel za izbjeljivanje i lampa, dok postoji i opcija kućnog izbjeljivanja u kojoj tretman traje 14 dana, koriste se gel i udlage za izbjeljivanje, a pacijent sam određuje nijansu.

U sklopu ordinacije postoji mogućnost radioviziografije, odnosno slikanja zubi uz minimalno zračenje, vrše se zahvati impaktiranih i semiimpaktiranih trećih molara (umnjaka) iz područja oralne kirurgije - apikotomija, alveotomija i resekcija te se provode terapije ortodontskih anomalija uz pomoć fiksnog ili mobilnog aparatića što spada pod usluge iz područja ortodoncije

Rezervirajte svoj termin putem e-maila te ostvarite 10% popusta na prvi pregled!

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  
+   Ortodoncija
  

Gdje se nalazimo

  STROJARSKA CESTA 4, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: