X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Ordinacija dentalne medicine Inga Vučković dr.med.dent.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Ordinacija dentalne medicine Inga Vučković smještena je u Ilici 191b, u centru Zagreba, a osnovana je 1996. godine i to na temeljima obiteljske tradicije. Naime, voditeljica stručnog tima i ravnateljica ordinacije Inga Vučković dr. med. dent. nastavila je očevim stopama, a nakon završenog studija dentalne medicine se stručno usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu (Indija, Kina, Brazil i Argentina) što neprestano čini, kako bi mogla svoje 30-godišnje iskustvo i stečeno znanje prenijeti svojim kolegama te kako bi se rad ordinacije uskladio s aktualnim trendovima. 

Unutar ordinacije se nude usluge poput prvog pregleda, prilikom kojeg se obavlja detaljan pregled intraoralnom kamerom, dijagnostika i pregled DIAGNOdentom kako bi se otkrio karijes u ranoj fazi te kompjutorska obrada snimki zuba, popravka i liječenja zuba, estetike kroz izbjeljivanje zubi, ugrađivanje zubnog nakita i ljuskica (VENEERS), no i brojne usluge iz raznih područja dentalne medicine kao što su: ortodoncija, protetika, parodontologija - grana dentalne medicine koja se bavi liječenjem bolesti zubnog mesa i potpornog tkiva zuba, oralna kirurgija i implantologija

Ordinacija je smještena u Ilici 191b, a otvorena je PONEDJELJKOM, UTORKOM i ČETVRTKOM UJUTRO (08:00 - 15:00), dok je SRIJEDOM i PETKOM otvorena u POPODNEVNIM SATIMA (13:00 - 20:00).

Ordinacija je opremljena modernom tehnologijom kako bi se radni procesi ubrzali i kako bi pacijenti bili što zadovoljniji, a kao neke od uređaja možemo izdvojiti: Epic BIOLASE laser koji se koristi u kirurgiji, biostimulaciji, endodonciji, fizioterapiji, parodontologiji i kod izbjeljivanja zubi, PRGF Endoret tehnologiju koja omogućuje izolaciju proteina iz plazme koji se tada apliciraju na ozljedu te pospješuju i ubrzavaju proces cijeljenja, najnoviju tehnologiju za bezbolno liječenje zuba bez bušenja koja se temelji na OZONU, radioviziografiju (RVG), odnosno digitalno snimanje zuba koje koristi do 95% manje zračenja nego klasični RTG, aparat za potpuno odstranjivanje nečistoća sa zubi, za brzo i bezbolno čišćenje mekih naslaga sa zuba i za izbjeljivanje zubi PROPHYflex te DIAGNOdent - laserski dijagnostički uređaj za rano otkrivanje demineralizacije zuba.
 

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  
+   Ortodoncija
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  ILICA 191 B/1, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
13:00
-
20:00

Utorak
13:00
-
20:00

Srijeda
8:00
-
15:00

Četvrtak
13:00
-
20:00

Petak
8:00
-
16:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja

Tehnologije / aparatura

  • Laser - Epic BIOLASE
  • PRGF Endoret
  • OZON
  • RVG - radioviziografija
  • PROPHYflex
  • DIAGNOdent
  • Intraoralna kamera
  • Xwhite trakice za izbjeljivanje zuba

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: