X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Ordinacija dentalne medicine Iva Antonović, dr.med.dent.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Ordinacija dentalne medicine Iva Antonović smještena je na adresi Matije Gupca 47, u Krapini, gdje djeluje još od davne 1989. godine. Otvorio ju je dr. Zdenko Antonović, doktor dentalne medicine, nakon niza godina rada u struci te nakon stjecanja svih potrebnih vještina za samostalni rad u privatnoj ordinaciji. Kako se ordinacija razvijala, tako se proširivao i stručni tim koji danas obuhvaća dva doktora dentalne medicine, dr. Zdenka Antonovića te dr. Ivu Antonović, medicinsku sestru, zubnog tehničara te office managera, a 2014. godine je izgrađen novi objekt - odmah pored starog čime je proširen i sam prostor za rad, kako bi pacijentima boravak u ordinaciji bio što ugodniji.

Ordinacija je otvorena UJUTRO od 08:00 - 16:00 SRIJEDOM i PETKOM, dok PONEDJELJKOM, UTORKOM i ČETVRTKOM radi POPODNE od 13:00 - 21:00. Također, vrata ordinacije su otvorena pacijentima svake druge subote u mjesecu i to od 08:00 do 13:00 h.

Ordinacija je opremljena modernim uređajima za dijagnostiku i liječenje raznih bolesti usne šupljine, a stručnjaci se kontinuirano stručno usavršavaju kako bi mogli pratiti svjetske trendove iz raznih područja dentalne medicine. Vrlo je važno educirati pacijente i savjetovati ih kako da pravilno provode oralnu higijenu jer se samo na taj način mogu prevenirati bolesti gingive i parodonta. No, u slučajevima u kojima su navedene bolesti već uznapredovale, stručni tim pruža usluge iz raznih područja dentalne medicine kao što su: parodontologija, estetska stomatologija, konzervativna stomatologija, implantologija, endodoncija, protetika, oralna kirurgija te dječja stomatologija, kako bi sanirali oštećenja te popravili nastalu štetu.

Vrlo je važno da minimalno dva puta godišnje posjećujete doktora dentalne medicine, kako bi on na vrijeme uočio određenu anomaliju te reagirao odmah, prije nego što bolest zahvati zubno meso i okolna tkiva! Zato nemojte čekati zadnji tren, nego ih kontaktirajte već danas i zakažite svoj termin! 

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Matije Gupca 47, Krapina

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme

Svaka druga subota u mjesecu: od 08:00 do 13:00 h

Ponedjeljak
13:00
-
21:00

Utorak
13:00
-
21:00

Srijeda
8:00
-
16:00

Četvrtak
13:00
-
21:00

Petak
8:00
-
16:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: