X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Ordinacija dentalne medicine sa zubotehničkim laboratorijem Leo Pivac nalazi se u centru Makarske, gradu koji spada u najatraktivnije ljetne turističke destinacije. U sklopu ordinacije, koja je smještena na adresi Ruđera Boškovića 8, djeluje i zubotehnički laboratorij u kojem stručni tim izrađuje kvalitetne radove u najkraćem mogućem vremenskom roku. Laboratorij je moderno opremljen, u radu se koriste suvremene tehnologije i provjereni materijali te se može reći da je pristup svakom pacijentu individualiziran jer stručnjaci mogu pratiti svaku fazu izrade pojedinog protetskog rada. 

U zubotehničkom laboratoriju se izrađuju udlage za izbjeljivanje zubi, udlage za bruksizam (noćno škripanje zubima), individualni sportski štitnici, no također se vrše i popravci puknutih proteza.

Ordinacija je opremljena najsuvremenijim kompjuteriziranim digitalnim RTG uređajem – digitalnim ortopanom japanskog proizvođača Veraview IC5HD, tako da pacijenti mogu snimiti visokokvalitetnu panoramsku snimku cijele gornje i donje čeljusti koja prikazuje sve zube, zglobove, čeljusne kosti i sinuse. Ortopan ponekad nije dostupan u ordinacijama dentalne medicine, tako da pacijent mora odlaziti na više mjesta kako bi prikupio svu potrebnu dokumentaciju za nastavak terapije. U ordinaciji dentalne medicine Leo Pivac je sve objedinjeno na jednome mjestu, što pacijentima znatno olakšava i ubrzava čitav proces.
Stručni tim prilikom zahvata koristi najnovije generacije anestetika, tako da su svi zahvati minimalno bolni ili bezbolni, a svojim pacijentima nude usluge iz područja ZUBNE PROTETIKE pod koju spadaju izrada mostova, odnosno fiksno-protetskih nadomjestaka u slučaju gubitka jednog ili više zubi, izrada krunica ili protetskih nadomjestaka koji nadomještaju uništenu krunu zuba, izrada keramičkih ljuskica - visokoestetskih protetskih nadomjestaka koji u potpunosti oponašaju prirodan izgled zuba te izrada dentalnih proteza.

Materijal koji se u izradi najčešće koristi je porculan ili zubna keramika. Sastoji se od metalnih oksida koji se na visokoj temperaturi (800-900°) rastale u staklo, a budući da je ovaj oblik stakla netopljiv, ne postoji mogućnost da materijal nadraži organizam pacijenta.

Također, pacijentima se nude i usluge iz područja RESTAURATIVNE STOMATOLOGIJE poput ispuna i endodoncije (grane medicine koja se bavi terapijom upalnih procesa zubne pulpe - živca), DJEČJE STOMATOLOGIJE, ORALNE KIRURGIJE te usluge poput izbjeljivanja zubi, hijaluronskih filera za korekciju bora lica, modeliranje i popunjavanje dubljih kožnih uleknuća te korekciju izgleda i volumena usana. U laboratoriju se izrađuju ŠTITNICI ZA BRUKSIZAM, odnosno škripanje zubima tijekom spavanja, koji za cilj imaju smanjenje trošenja zubi, zaštitu zubnih tkiva, prevenciju opterećenja i smanjenje boli u mišićima.

 

 

 

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Gdje se nalazimo

  RUĐERA BOŠKOVIĆA 8, Makarska

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme


Ponedjeljak
13:00
-
19:00

Utorak
8:00
-
14:00

Srijeda
13:00
-
19:00

Četvrtak
8:00
-
14:00

Petak
13:00
-
19:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: