X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Ordinacija dentalne medicine Marijan Modrić, dr.med.dent.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Ordinacija dentalne medicine Marijan Modrić smještena je na adresi Pavla Lončara 3, u Zaprešiću, gdje djeluje već dugi niz godina. Dr. Modrić je završio Stomatološki studij te položio stručni ispit, nakon čega je počeo graditi svoju uspješnu karijeru kao doktor dentalne medicine. Nakon brojnih godina usavršavanja, upijanja znanja i iskustva, odlučuje se otvoriti vlastitu ordinaciju dentalne medicine u kojoj se i danas pružaju visokokvalitetne usluge koje pacijenti prepoznaju te se upravo zbog toga uvijek i vraćaju. Dentalna medicina je medicinska grana koja se bavi sprječavanjem i liječenjem bolesti i nepravilnosti zuba, okolnih struktura i usne šupljine, a stručni tim unutar ordinacije se kontinuirano stručno usavršava kako bi bili u toku s trendovima iz svijeta dentalne medicine. Ordinacija je opremljena modernom aparaturom i kvalitetnim materijalima, a stručni tim, kroz otvorenu komunikaciju, nastoji pomoći pacijentima da se opuste kako bi njihovo iskustvo bilo što bolje, a finalni proizvod što funkcionalniji.

Ordinacija je otvorena UJUTRO od 8:00 - 14:00 UTORKOM i ČETVRTKOM, dok PONEDJELJKOM, SRIJEDOM i PETKOM radi POPODNE 14:00 - 20:00 h. Svake parne subote rade od 10:00 - 14:00 h.

Unutar ordinacije se pružaju usluge iz raznih područja dentalne medicine poput implantologije koja se bavi ugradnjom implantata u bezubu kost gornje i donje čeljusti kako bi se nadomjestio korijen izgubljenog zuba, estetske stomatologije koja uključuje izbjeljivanje zubi (zoom lampom), izradu keramičkih ljuskica, nadoknadu zuba koji nedostaju, čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje, protetike koja se bavi nadomještanjem izgubljenih zuba i poboljšavanjem funkcije prirodnih zuba (metal-keramičke krunice i mostovi, cirkon-keramičke krunice i mostovi, bezmetalne-keramičke krunice i mostovi, keramičke ljuskice, akrilatne proteze, metalne - wironit proteze, elementi za sidrenje proteza - ankeri), konzervative koja je orijentirana prema liječenju zuba i korijenskih kanala korištenjem estetskih plombi te oralne kirurgije kroz obavljanje kirurških zahvata poput vađenja zuba, kompliciranog vađenja zuba, vađenja umnjaka, apikotomije - uklanjanja vrha korijena, operacija cisti i augmentacija, odnosno nadogradnja kosti.

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  PAVLA LONČARA 3, Zaprešić

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme

Svaka PARNA subota: 10:00 - 14:00

Ponedjeljak
14:00
-
20:00

Utorak
8:00
-
14:00

Srijeda
14:00
-
20:00

Četvrtak
14:00
-
20:00

Petak
8:00
-
14:00

Subota
0:00
-
0:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: