X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Ordinacija dentalne medicine Milenko Subotić, dr.med.dent.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Ordinacija dentalne medicine Milenko Subotić osnovana je još davne 1997. godine, a opremljena je modernim uređajima kako bi se, u kombinaciji s visokokvalitetnim uslugama koje se unutar ordinacije pružaju, mogao izgraditi dugoročan odnos s pacijentima. Sama ordinacija je smještena u ulici Otokara Keršovanija 37 u Puli, a  broji tri stalno zaposlena doktora dentalne medicine, jednu medicinsku sestru te jednog doktora dentalne medicine na određeno vrijeme koji se kontinuirano usavršavaju kako bi svojim pacijentima pružili što bolju uslugu. Ugovorni je partner s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, tako da se njihovim osiguranicima pružaju sve propisane usluge. Osnivač ordinacije, dr. med. dent. Milenko Subotić, završio je smjer Dentalna medicina na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1987. godine, nakon čega je radio u Domu zdravlja Pula - gdje je stjecao svo potrebno iskustvo za pokretanje privatne ordinacije.

Ordinacija radi UJUTRO utorkom, srijedom i petkom i to od 08:00 - 15:00 s pauzom od 10:30 - 11:00, dok u POPODNEVNIM TERMINIMA, točnije od 14:00 - 21:00 s pauzom od 17:00 - 17:30,  radi ponedjeljkom i četvrtkom. Svaka prva subota u mjesecu je radna.

Unutar ordinacije se nude usluge konzervativne dentalne medicine, od prevencije preko moderne dijagnostike kroz klasični pregled, snimanje zuba, korištenje intraoralne kamere, pregleda posebnim svjetlima do same terapije. Također su pacijentima dostupne usluge iz područja endodoncije poput vađenja živca iz korijenskih kanala, određivanja dužine korijenskih kanala endometrom, mehaničkog čišćenja strojnim uređajem te punjenja korijenskih kanala, fiksne i mobilne protetike kako bi se riješio problem nedostatka jednog, više ili svih zuba, oralne kirurgije koja se bavi terapijom stanja koja zahtijevaju zbrinjavanje oralno-kirurškim metodama, implantologije koja se bavi rješenjima nedostatka jednog, više ili svih zuba na način da se ugradi jedan ili više implantata u gornju i/ili donju čeljust, dječje dentalne medicine koja obuhvaća brigu o mliječnim i trajnim zubima te estetske stomatologije. U sklopu ordinacije se nude i usluge iz područja ortodoncije. Six Month Smiles je ortodontska terapija za odrasle koja u samo 6 mjeseci postiže željene rezultate i to kombiniranjem ortodontskih tehnika i modernih materijala. Aparatić je gotovo neprimjetan jer se sastoji od prozirnih bravica i žica u boji zuba, a više o samoj terapiji saznajte na web stranici ordinacije.

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  
+   Ortodoncija
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  KERŠOVANIJEVA 37, Pula

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme

Svaka prva subota u mjesecu je radna, a koriste se pauze od 10:30 - 11:00 h u jutarnjoj smjeni te od 17:00 - 17:30 h u popodnevnoj smjeni.

Ponedjeljak
7:00
-
14:30

Utorak
13:00
-
20:30

Srijeda
7:00
-
14:30

Četvrtak
13:00
-
20:30

Petak
7:00
-
14:30

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja

Tehnologije / aparatura

  • Carestream 3D CT
  • ZOOM inovativna tehnologija
  • Nobel Biocare implantati

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: