X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Dermatovenerološka ordinacija dr. Ivanka Štanfel smještena je u Vinkovcima na adresi Joze Ivaića 3, a u sklopu ordinacije se, od 1995. godine, brojnim pacijentima pružaju usluge iz područja dermatologije, odnosno grane medicine koja se bavi dijagnostikom i liječenjem kože i njenih adneksa - žlijezda znojnica, mliječnih žlijezdi, dlaka, noktiju - te vidljivih sluznica. S druge strane se pružaju usluge iz područja venerologije, koja se bavi istraživanjem, dijagnostikom i liječenjem spolnih bolesti. 

Ordinacija ima dvokratno radno vrijeme PONEDJELJKOM, UTORKOM, ČETVRTKOM i PETKOM, kada radi UJUTRO od 09:00 - 12:00, POPODNE od 17:00 - 19:00, dok SRIJEDOM radi samo UJUTRO od 09:00 - 12:00.

Ordinacija je opremljena modernim uređajima, kako bi se svi procesi mogli odvijati brzo i lako te kako bi pacijenti bili zadovoljni uslugom i stručnošću tima koji djeluje unutar ordinacije. Dermatološki pregledi obuhvaćaju tri podskupine same grane, a to su OPĆA DERMATOLOGIJA pod koju spadaju dermatoskopija (dijagnostička pretraga kojom se promatraju promjene na koži dermatoskopom - aparatom koji povećava vidno polje), pregled akni, pregled, dijagnostika i terapija bolesti vlasišta, operativno uklanjanje madeža i tumora kože, pregled, dijagnostika (Color Doppler) i liječenja bolesti vena nogu, sklerozacija kapilara (ubrizgavanje sklerozirajućeg lijeka iglom u kapilaru ili venu koji potiče upalu i kasnije njezino nestajanje), ESTETSKA DERMATOLOGIJA koja obuhvaća kemijske pilinge, ispunjavanje bora hijaluronskom kiselinom  te mezoterapiju i MEDICINSKA KOZMETOLOGIJA (kozmetički tretmani čišćenja kože lica i leđa, anti-age tretmani, masaža lica).

Koža je naš najveći organ (1,5 do 2 m²) te zauzima čak 16% ukupne tjelesne mase, a njezine funkcije su: termoregulacija, zaštita od kemijskih tvari i ultraljubičastoga zračenja, mehanička zaštita unutarnjih organa, sprječavanje infekcija i isušenja, metabolizam vitamina D i masti te posredovanje kožnog osjeta. Zato se dobro brinite o njoj i zakažite termin još danas!

Grane koje institucija podržava

+   Dermatovenerologija
  

Gdje se nalazimo

  JOZE IVAKIĆA 3, Vinkovci

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 1500kn + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme

kozmetika 8-20 subota 8 -13

Ponedjeljak
Zatvoreno

Utorak
Zatvoreno

Srijeda
Zatvoreno

Četvrtak
Zatvoreno

Petak
Zatvoreno

Subota
9:00
-
13:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: