X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Otorinolaringološka ordinacija dr.spec.orl. Ivan Anđelko Lisec

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Ordinacija za bolesti uha, grla i nosa i plastično-estetsku kirurgiju glave i vrata, dr. Ivan Anđelko Lisec smještena je na adresi Dobrilina 1 /prizemlje nebodera/ u Splitu. Dr. med., spec. orl. Ivan Anđelko Lisec ističe se švicarskom specijalizacijom i zavidnom karijerom iz otorinolaringologije i plastične kirurgije glave i vrata, suvremenom dijagnostikom i konzervativnim te operativnim metodama liječenja. Tijekom radnog vremena ordinacije, radnim danom od 8:30 do 16, moguće je kontaktirati ordinaciju telefonom ili osobno, na adresi. Osim toga, ovaj je liječnik 2018. ponovno ponio titulu najdoktora na području otorinolaringologije, koju dodjeljuje stranica Najdoktor.com, a ocjenjuju registrirani korisnici na temelju više parametara: razina pomoći, ljubaznost, vrijeme čekanja, osoblje, zakonitost i etičnost.

Dr. med Ivan Anđelko Lisec ističe se znanjima i stručnošću koje je, nakon studija medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, stekao u Liechtensteinu na jednogodišnjem studiju Internationale Akademie fuer Philosophie te kao specijalizant u bolnici Interlaken u Švicarskoj, gdje je specijalizirao otorinolaringologiju. Iako se, tijekom specijalizacije i subspecijalizacije u Kantonalnoj bolnici u gradu Aaru Švicarska činila kao trajno odredište doktora Liseca, kasnije se odlučio vratiti u domovinu i otvoriti ordinaciju. Do 2004. bio je šef odjela Klinike za otorinolaringologiju i cervikofacijalnu kirurgiju Kantonalne bolnice u Aarau. Godinu kasnije, 2005. u Splitu otvara najsuvremenije opremljenu privatnu specijalističku ordinaciju za otorinolaringologiju, plastičnu i estetsku kirurgiju glave i vrata.

Čest zahvat u ovoj ordinaciji uklanjanje je trećeg krajnika endoskopskom metodom, ali izvodi i zahvate korekcije nosa, face-liftinga, korekcije ušnih školjki te nekirurške korekcije bora hijaluronskom kiselinom i Botoxom. Od ostalih zahvata dostupnih u ordinaciji dr. Ivana Anđelka Liseca su: terapija pojačanog znojenja Botoxom, odstranjenje madeža, tumora kože i potkožja, mikro-endoskopski pregledi i operacije sinusa ( FESS ) kod kronične upale sinusa, endoskopske operacije trećeg krajnika adenoidektomija, tonzilektomija te-mikroendoskopske operacije glasnica polipa i čvorića.

Grane koje institucija podržava

+   Otorinolaringologija
  
+   Estetska kirurgija
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  JURJA DOBRILE 1 (prizemlje nebodera), Split

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
8:30
-
19:30

Utorak
8:30
-
19:30

Srijeda
8:30
-
19:30

Četvrtak
8:30
-
19:30

Petak
8:30
-
19:30

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: