X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji


Poliklinika za radiologiju i neurologiju Dijagnostika 2000, smještena na adresi Fra Grge Martića 63a u Zagrebu, prva je privatna dijagnostička ustanova u Hrvatskoj osnovana još 1996. godine. Radiologija je grana medicine u kojoj se koriste ionizirajuće zračenje i ultrazvučni valovi kako bi se precizno prikazala unutrašnjost tijela. Postoje tri tipa radiologije: dijagnostička radiologija, onkološka radiologija u kojoj se koriste zračenja u svrhu liječenja bolesti kao što je karcinom te interventivna radiologija. Ordinacije poliklinike opremljene su sofisticiranim uređajima, poput aparata MR Avanto (SIEMENS), pomoću kojeg se pacijentima pruža mogućnost prikaza cijelog tijela, koja je posebice značajna kod otkrivanja maligne bolesti, utvrđivanja stadija bolesti i praćenja uspješnosti provedene terapije, ali i kod preventivnog, odnosno sistematskog pregleda. Osim standardnih pretraga, ovaj aparat ima i mogućnosti specifičnih pretraga poput: funkcijske pretrage mozga, analize protoka likvora, tehnike snimanja po protokolu za MS, epilepsiju i Gamma Knife, mijelografije, MR urografije, MR angiografije i ostalih. Kontraindikacije za pretrage magnetnom rezonancijom (MR) su sljedeće: trudnoća, prisutnost inzulinskih pumpi ili prisutnost metalnih stranih tijela u organizmu poput proteza, elektrostimulatora srca-pacemakera, elektroda za stimulaciju mozga, umjetne pužnice.

Radno vrijeme Poliklinike za radiologiju i neurologiju Dijagnostika 2000 je od ponedjeljka do petka od 8:00 - 18:00, a poliklinika je smještena na adresi Fra Grge Martića 63a u Zagrebu.

Poliklinika također posjeduje i visoko rezolutni 16 slojni MSCT uređaj (SIEMENS), mamomat za mamografiju, kao i ultrazvučni aparat s color dopplerom. Snimanja obavljaju ing. med. radiologije s višegodišnjim iskustvom, a pretrage prate vrhunski stručnjaci, liječnici specijalizanti pojedinih područja radiologije iza kojih je 15 godina iskustva rada na MR-u, te više od 20 godina iskustva rada na CT-u. Usluge koje se nude pacijentima koji dođu u polikliniku uključuju: magnetnu rezonanciju koja se temelji na rezonanciji vodikovih iona u jakom magnetnom polju, a primjenom radiofrekventnih valova dolazi do pojave signala, koji se pomoću kompjuterskih programa pretvaraju u sliku, magnetska rezonancija 3T, magnetnu angiografiju (MRA-Magnetic Resonance Angiography), odnosno dijagnostičku metodu prikaza krvožilnih sustava, mamografiju i ultrazvuk dojke, višeslojnu računalnu tomografiju (MSCT-Multislice Computed Tomography) koja je ostvarila detaljan anatomski prikaz presjeka ljudskog tijela uz značajno smanjenju izloženost zračenju te sistematski pregled.

Grane koje institucija podržava

+   Radiologija
  
+   Poliklinike
  
+   Neurologija
  
+   Ultrazvučna dijagnostika
  

Gdje se nalazimo

  MARTIĆEVA 63 A, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme


Ponedjeljak
8:00
-
18:00

Utorak
8:00
-
18:00

Srijeda
8:00
-
18:00

Četvrtak
8:00
-
18:00

Petak
8:00
-
18:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: