X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Poliklinika MediDerm poliklinika kojoj se možete obratiti s povjerenjem

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Poliklinika MediDerm osnovana je 2000. godine u Splitu te je vrlo brzo postala centar povjerenja pacijenata iz čitave Dalmacije. Više od 40.000 zadovoljnih pacijenata najbolji su pokazatelj kvalitete rada, s istaknutom pažnjom na zaštiti njihove privatnosti. Sama Poliklinika je smještena u Marvie Hotel&Health centru koji se nalazi na adresi Perčićeva 1, desetak minuta hoda od Rive u Splitu. Također, hotel se nalazi u blizini kupališta Bačvice, a parking, u sklopu hotela, je besplatan za sve korisnike usluga poliklinike. U poliklinici se, od samog osnutka, primjenjuje personalizirani pristup liječenju uz najsuvremenije anti-age protokole, a korisnicima se nude preventivni sistematski pregledi, drugo mišljenje vrhunskih stručnjaka te tretmani iz područja dermatologije i venerologije, estetske i vaskularne kirurgije, flebologije, alergologije, pulmologije, kardiologije, sportske medicine, ortopedije i plastične kirurgije. 

Vrata Poliklinike MediDerm otvorena su od ponedjeljka do petka i to od 09:00 - 20:00 h, dok vikendom rade po dogovoru. Kontaktirajte na broj telefona 021/236000 ili na mobitel 091/2360006 te zakažite svoj termin!

Od 2018. godine, Poliklinika MediDerm otvara novu kliniku na Firulama, u elitnom dijelu Splita. Nova klinika djeluje unutar Health Hotela Marvie koji je specijaliziran za zdravstveni turizam, kliniku za anti-ageing i regenerativnu medicinu. Poslovanje Poliklinike MediDerm vodi vizija po kojoj se budućnost zdravstva temelji na integraciji načela personalizirane i regenerativne medicine u kliničkoj praksi.

Stručni tim Poliklinike MediDerm okuplja deset vrhunskih liječnika koji, uz ravnateljicu dr. Sandu Perić-Šušak, specijalisticu dermatovenerologije, već dugi niz godina uspješno vode pacijente iz područja estetske, korektivne dermatologije, kirurgije, laserskih zahvata vena, alergologije, endokrinologije, kardiologije, ortopedije i sportske traumatologije.
     
U Centru za vene se primjenjuju najsuvremenije laserske operacije vena nakon kojih se pacijenti odmah vraćaju svojim poslovnim obvezama bez dugotrajnih bolovanja, kao i kod estetskih zahvata kod kojih se provodi anti-ageing program po sistemu "Lunch treatment". Regenerativne metode poput terapije matičnim stanicama, dermalnih filera s hijaluronom i indukcijom kolagena, nekirurških liftinga koncima, mezonitima te brojne druge, sve više zamjenjuju kirurške metode u kliničkoj praksi dermatologa, ortopeda, estetskih i plastičnih kirurga. Kirurgija, kao zlatni standard metoda izbora je kod uklanjanja madeža i drugih malignih bolesti kože. Iako je starenje prirodni proces koji se ne može zaustaviti, uz Anti-ageing program pomlađivanja i estetske zahvate koje nudi Poliklinika MediDerm učinit će vam svaku dob jednako lijepom.

Orijentirana na zdravstveni turizam, Poliklinika MediDerm, svojim pacijentima nudi pogodnosti poput smještaja u hotelu Marvie u Splitu, odmah uz poznatu gradsku plažu Bačvice gdje stručni tim pulmologa-alergologa obavlja dijagnostičke i terapijske postupke kod alergijskih bolesti, uz pomoć klimato i helioterapije.

Grane koje institucija podržava

+   Poliklinike
  
+   Dermatovenerologija
  
+   Kirurgija
  
+   Ultrazvučna dijagnostika
  
+   Estetska kirurgija
  
+   Ortopedija
  
+   Interna medicina
  
+   Alergologija
  
+   Ambulanta za vlasište
  
+   Centar za vene
  

Dokumenti / intervencije / nagrade / certifikati

Intervju s ravnateljicom poliklinike, dr. med. Sandom Perić-Šušak

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  PERIČIĆEVA ULICA 1 (MARVIE HOTEL&HEALTH), Split

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme

Subota: prema dogovoru

Ponedjeljak
9:00
-
20:00

Utorak
9:00
-
20:00

Srijeda
9:00
-
20:00

Četvrtak
9:00
-
20:00

Petak
9:00
-
20:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Tehnologije / aparatura

 • Radiofrekventno pomlađivanje ( Viora Reaction)
 • Endovaskularna ablacija vena ( Covidien-Medtronic)
 • Plexr plus-Soft surgery ( GMV)
 • Hydrafacial (USA)
 • Dermalni fileri ( Teoxane, Ellance, Juvederm, Perfectha)
 • Vistabel, Botox ( Allergan)
 • Lyfting koncima ( Silhouette soft)
 • Injekcijska lipoliza ( K-surgery)
 • PRP ( Regen Lab)
 • Microneedling ( Dermapen-Australia)
 • Medicinski pilinzi ( ZO Skin health by dr. Obagi, Mesoestetic, Skin Tech, Neostrata)
 • Mezoterapija ( Aesthetic Dermal, Mesoestetic)
 • Alergološko testiranje ( Diater Laboratories)
 • Color Doppler i ultrazvuk ( Siemens, Philips)
 • Tricho test ( Fagron Genomics)

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: