X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Poliklinika za ginekologiju, porodiljstvo i opću internu medicinu Vili

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Poliklinika za ginekologiju, porodiljstvo i opću internu medicinu Vili smještena je na adresi Ilica 191 e, u Zagrebu. Osnovana je 1997. godine i od tada je pod vodstvom prof. dr. sc. Višnje Milković Latin, koja je nakon specijalizacije iz ginekologije i porodništva pri Klinici za ženske bolesti i porode Petrova u Zagrebu, stjecala radno iskustvo u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb gdje je bila voditeljica Odjela za antenatalnu dijagnostiku. Također je duži niz godina bila voditeljica Zavoda za perinatalnu medicinu Klinike za ginekologiju i porodništvo pri Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“ u Zagrebu, nakon čega je osnovala Polikliniku gdje stručni tim, sastavljen od vrhunskih stručnjaka koji se kontinuirano stručno usavršavaju kroz razne seminare i kongrese, brine za vaše zdravlje. 

Poliklinika „Vili“ organizirana tako da sve dijagnostičke postupake i liječenje rješava ambulantno, unutar jednoga dana u ambulantama za: ginekologiju i opstetriciju gdje se pacijenticama pružaju usluge kao što su ginekološki pregled s Papa testom i ultrazvukom (2D, 3D i 4D color doppler), bakteriološki brisevi cerviksa i uretre i HPV tipizacija, kolsposkopija i biopsija, krioterapija, liječenje displazija (CIN i VIN) i kondiloma laserom, histerosalpingografija (HSG), histeroskopija, pipelle biospija i mali zahvati, toaleta rane, drugo mišljenje i konzultacije s područja ginekologije i praćenje trudnoće (nadzor nad visokorizičnom i niskorizičnom trudnoćom), mini anomaly scan (12. tjedan trudnoće), i anomaly scan (od 20. do 22. tjedna trudnoće) s 3D i 4D aparatima, kombinirani probir, amniocenteza, neinvazivni testovi iz krvi majke za otkrivanje kromosomskih poremećaja (trisomije, triploidije, aneuploidije i mikrodelecije), Harmony, NIFTY, MyPrenatal, Panorama, spol djeteta, kardiotokografija, amnioskopija, drugo mišljenje i konzultacije s područja opstetricije. 

Pacijentima se u ambulanti za urološku ginekologiju i urodinamiku pružaju usluge kao što su urodinamska obrada s uretrocistoskopijom, lasersko liječenje (inkontinencija, atrofija vagine, rejuvenacija, kondilomi, lichen, ožiljci nakon epiziotomije i drugih ginekoloških operacija), botoks, liječenje kroničnih upala mjehura i bolnog mjehura, drugo mišljenje dok u ambulanti za endokrinologiju specijalist dijagnosticira i liječi bolesti hipofize, štitnjače, nadbubrežnih i spolnih žljezda. U ambulanti za gastroenterologiju i hepatologiju, supspecijalist gastroenterolog dijagnosticira i liječi bolesti probavnog sustava (jednjaka, želuca, dvanaesnika, tankoga i debeloga crijeva, gušterače) te bolesti jetre kroz ultrazvučnu dijagnostiku na 3D i 4D UZV aparatima. Uz sve navedene ambulante, u Poliklinici se još nalaze i ambulanta za sistematski pregled, te ambulanta za UZV dijagnostiku (2D, 3D, 4D, color doppler).

Grane koje institucija podržava

+   Ginekologija
  
+   Poliklinike
  
+   Interna medicina
  
+   Ultrazvučna dijagnostika
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  Ilica 191 e, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
7:00
-
19:00

Utorak
7:00
-
19:00

Srijeda
7:00
-
19:00

Četvrtak
7:00
-
19:00

Petak
7:00
-
19:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: