X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji


Dentalni laboratorij Primus Dental smješten je na adresi Antuna Šoljana 24, u Zagrebu, a osnovan je 2012. godine. Osnivač je Igor Galić iz Virovitice, autor jednog poglavlja te stručni suradnik na knjizi „Djelomične proteze“ iz područja stomatološke protetike autora knjige prof. K.Kraljević i prof. S.Kraljević Šimunković. Gospodin Galić je 1991. godine završava Zubotehničku školu te, nakon obavljenog pripravničkog staža, stječe radno iskustvo u više privatnih laboratorija u Virovitici i Zagrebu, nakon čega otvara privatnu praksu u Zagrebu, a 2005. godine završava BEGO Akademiju te stječe titulu mastera level kombiniranih radova

Laboratorij je otvoren od PONEDJELJKA DO PETKA i to od 09:00 - 17:00, a možete ih kontaktirati pozivom na broj 01/3890-258 ili putem kontakt obrasca na profilu. 

U Primus Dentalu se nude usluge poput Digital Smile Designa (DSD-a), odnosno digitalnog dizajna osmijeha pomoću kojeg se, u skladu s pacijentovom fizionomijom lica i njegovim željama, digitalno planira i kreira idealni osmijeh, izrade implantata koji zamjenjuju korijen zuba i to od materijala poput titana, cirkona, litij disilikata, kobalt-kroma i zlatne legure, izrade Silensor udlaga, relaksacijskih udlaga, udlaga za izbjeljivanje, sportskih udlaga, Ribbond krunica i mostova, dugotrajnih provizornih mostova i drugih proizvoda. Ako pacijenti požele korigirati oblik određenog zuba, boju ili žele zatvoriti velike ispune plombom, pruža im se usluga izrade keramičkih ljuskica od posebne press keramike. Iz područja protetike se nude kombinirani radovi koji se sastoje od fiksnog (krunica-most) i mobilnog (parcijalna proteza) dijela, a povezani su “nevidljivim” zglobnim vezama. Svi materijali koji se koriste u izradi protetskih nadomjestaka imaju certifikat o biokompatibilnosti. Bitno je istaknuti dentalnu CAD/CAM tehnologiju, najmoderniji segment laboratorija, koja se koristi za unaprjeđenje kvalitete i preciznosti radova poput krunica,  mostova, implant mostova na vijak i brojnih drugih.

 

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Gdje se nalazimo

  ANTUNA ŠOLJANA 24, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme


Ponedjeljak
9:00
-
17:00

Utorak
9:00
-
17:00

Srijeda
9:00
-
17:00

Četvrtak
9:00
-
17:00

Petak
9:00
-
17:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: