X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Privatna specijalistička radiološko-onkološka ordinacija Dr. Damir Margaretić

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Privatna specijalistička radiološko-onkološka ordinacija Damir Margaretić smještena je na adresi Josipa J. Strossmayera 14, u Osijeku. Dr. Margetić je rođen u Osijeku, gdje je završio gimnaziju, nakon koje se odlučio za studij medicine u Zagrebu. Diplomirao je 1987. godine, dvije godine je radio u Primarnoj zdravstvenoj zaštiti, nakon čega dvije godine provodi kao znanstveni novak na području kardiologije. Od 1990. godine se bavi onkologijom, granom medicine koja se bavi proučavanjem i liječenjem malignih bolesti, te radiologijom koja uporabom ionizirajućeg zračenja, kao i ultrazvučnih valova, omogućuje prikaz unutrašnjosti tijela te pomaže u dijagnosticiranju i praćenju određenih bolesti. Specijalistički ispit iz područja radiologije, radioterapije i onkologije polaže 1994. godine te tada postaje voditelj Odsjeka za bolesti dojke u KBC-u Osijek. Nakon što je stekao dovoljno znanja i iskustva, 2005. godine otvara privatnu radiološko-onkološku ordinaciju smještenu u Osijeku.

Ordinacija, smještena na adresi Josipa J. Strossmayera 14, svojim pacijentima pruža razne radiološko-onkološke usluge i to: ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom POSLIJE PODNE (14:00 - 19:00 h), dok utorkom i petkom radi UJUTRO (08:00 - 13:00 h).

Dr. Margetić se kontinuirano educira u raznim područjima medicine, tako da je, nakon same specijalizacije, završio čak dva poslijediplomska studija kako bi upotpunio svoje znanje i unaprijedio vještine. Jedan iz područja epidemiologije, grane medicine koja proučava pojavu bolesti,na Medicinskom fakultetu u Zagrebu te jedan iz područja Biomedicine na PMF-u u Zagrebu. Dugi niz godina se bavi kompletnom dijagnostikom bolesti dojki, odnosno mamografijom, ultrazvukom dojki te punkcijom dojki pod ultrazvučnom kontrolom s nalazom citologa. U sklopu ordinacije se još nude i usluge iz područja radiološke dijagnostike koje uključuju: stereotaksijsku biopsiju pod mamografom, galaktografiju (pregled mliječnih kanalića kontrastom) te rentgenski pregled pluća i kostiju, ali i iz područja ultrazvučne dijagnostike pod koje spadaju: UZV dojki, UZV trbušnih organa, prostate, štitnjače te punkcije pod kontrolom UZV-a. Također se, unutar ordinacije, mogu obaviti klinički pregled i sistematski pregledi - pojedinačni ili organizirani za tvrtke. Dr. Damir Margetić je član Hrvatskog onkološkog društva, Hrvatskog radiološkog društva, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, te Europskog onkološkog društva.

Grane koje institucija podržava

+   Radiologija
  
+   Ultrazvučna dijagnostika
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  JOSIPA J. STROSSMAYERA 14, Sarvaš

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
14:00
-
19:00

Utorak
8:00
-
13:00

Srijeda
14:00
-
19:00

Četvrtak
14:00
-
19:00

Petak
8:00
-
13:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: