X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Dentalna ordinacija Ivan Galiot, dr.med.dent.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Dentalna ordinacija Ivan Galiot smještena je na adresi Kašinska ulica 29, u Sesvetama, a u sklopu nje se pružaju usluge iz raznih područja dentalne medicine, medicinske grane koja se bavi sprječavanjem i liječenjem bolesti i nepravilnosti zuba, usne šupljine i okolnih struktura. Dr. Ivan Galiot je, nakon završenog studija i stečenih godina iskustva, odlučio otvoriti vlastitu ordinaciju unutar koje je oformljen stručni tim koji se kontinuirano stručno usavršava kroz međunarodne i domaće kongrese kako bi svojim pacijentima pružili što kvalitetnije usluge te kako bi ih mogli bolje savjetovati. U radu koriste samo kvalitetne materijale koji su vrlo bitni za izradu finalnih proizvoda poput ispuna, mobilnih ili fiksnih proteza i ostalog. Neophodno je četkati zube minimalno dva puta dnevno, uz korištenje zubnog konca, kako bi se pravilno održavala oralna higijena te spriječio nastanak karijesa i plaka.

Dentalna ordinacija Ivan Galiot otvorena je od ponedjeljka do petka (09:00 - 20:00), dok subotom radi skraćeno (od 09:00 - 14:00). 

Ako dođe do određenih nepravilnosti ili bolesti zuba, pacijenti se s povjerenjem mogu obratiti dr. Galiotu jer se u njegovoj ordinaciji pružaju usluge iz područja raznih grana dentalne medicine kao što su: zubna protetika kojom se estetski korigiraju postojeći ili se nadomještaju izgubljeni zubi, a može se podijeliti na fiksnu (zubne krunice i mostovi) te na mobilnu (potpune i parcijalne proteze), parodontologija koja se bavi dijagnosticiranjem, liječenjem i prevencijom bolesti koje pogađaju parodont - potporno tkivo zuba koje uključuje zubno meso, parodontni ligament i kost, oralna kirurgija koja se sastoji od niza kirurških zahvata sa svrhom poboljšanja nepovoljnih anatomskih struktura, endodoncija koja podrazumijeva liječenje zubnih kanala, vađenje živca ili u ekstremnim slučajevima vađenje korijena zuba, estetska stomatologija pomoću koje se mogu poboljšati estetske vrijednosti zuba, usta i osmijeha, sedacija i anestezija, dječja stomatologija te implantologija koja pruža rješenja za sve oblike bezubosti. Kod implantologije se, u slučaju nedostatka jednog ili više zuba, potpune bezubosti te kod osoba koje su nezadovoljne klasičnom zubnom protezom, koriste implantati.

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  KAŠINSKA 28, Sesvete

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
9:00
-
20:00

Utorak
9:00
-
20:00

Srijeda
9:00
-
20:00

Četvrtak
9:00
-
20:00

Petak
9:00
-
20:00

Subota
9:00
-
14:00

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: