X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji

Zatvorska bolnica u Zagrebu smještena je na adresi Svetošimunska cesta 107, a u sklopu bolnice se izvršava kazna zatvora izrečena punoljetnim muškim osobama kojima je uz kaznu zatvora izrečena i sigurnosna mjera obveznog psihijatrijskog liječenja te se obavlja liječenje zatvorenika i maloljetnika u zatvorenim uvjetima.

Bolnica je, prema stupnju sigurnosti, zatvorenog tipa, a sastoji se od Odjela upravnih poslova, Odjela tretmana, Odjela osiguranja, Odjela radiologije, Odjela hematološko-biokemijskog laboratorija, Odjela bolničke ljekarne, Odjela kirurgije, Odjela interne, Odjela plućnih i zaraznih bolesti, Odjela psihijatrije, Odjela forenzične psihijatrije te Odjela financijsko-knjigovodstvenih poslova.

Odrasle pacijente se može posjećivati subotom od 16:00 do 18:00 h te nedjeljom i blagdanima od 08:30 - 10:30 h, dok se maloljetne zatvorenike može posjećivati subotom od 15:00 - 16:00 h i nedjeljom i blagdanima od 10:30 - 11:30 h.

Grane koje institucija podržava

+   Bolnice
  

Gdje se nalazimo

  SVETOŠIMUNSKA CESTA 107, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: