X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
X

Pretraži

Mjesto:
Djelatnost:
Slobodna pretraga:

Bolnice

Ustroj zdravstvenih ustanova u Republici Hrvatskoj prema Ministarstvu zdravlja čine: klinički bolnički centri, kliničke bolnice, klinike, opće bolnice, specijalne bolnice, lječilišta, domovi zdravlja, zavodi, županijski zavodi za hitnu medicinu, referentni centri Ministarstva zdravlja te poliklinike. Najveći tip bolničke ustanove u Republici Hrvatskoj su klinički bolnički centri kojih je u Hrvatskoj pet, od čega su dva u Zagrebu i po jedan u Splitu, Rijeci i Osijeku. Kliničke su bolnice po opsegu manje od kliničkih bolničkih centara, a veće od općih bolnica, sve tri nalaze se u Zagrebu. Nakon njih, pet je specijaliziranih klinika u zdravstvenom sustavu Republike Hrvatske, a dvadeset općih bolnica djeluje po gradovima i županijama diljem zemlje. Osim toga, postoje čak 24 specijalne bolnice i 11 poliklinika. Najuspješniji među kliničkim bolničkim centrima u Hrvatskoj prema analizi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje bilo je KBC Sestara Milosrdnica. U kategoriji općih bolnica vodstvo je preuzela KB Sveti duh, a iza nje nalazi se varaždinska Opća bolnica. Požeška bolnica i dalje je vodeća među općim bolnicama treće kategorije, a našička bolnica u četvrtoj je kategoriji najbolja.

Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama

Specijalna bolnica za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama obavlja djelatnosti razvojne neurologije i rehabilitacije razvojne dobi.

  • Bolnice
  • GOLJAK 2, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

THALASSOTHERAPIA CRIKVENICA

Institucija THALASSOTHERAPIA CRIKVENICA iz mjesta Crikvenica pokriva sljedeće grane medicine: fizikalna terapija, bolnice

  • Fizikalna terapija, Bolnice
  • GAJEVO ŠETALIŠTE 21, 51260 Crikvenica

Pogledaj instituciju

Zatvorska bolnica u Zagrebu

U Zatvorskoj bolnici u Zagrebu izvršava se kazna zatvora izrečena punoljetnim muškim osobama te se liječe maloljetnici u zatvorenim uvjetima.

  • Bolnice
  • SVETOŠIMUNSKA CESTA 107, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

ŽUPANIJSKA BOLNICA ČAKOVEC

Institucija ŽUPANIJSKA BOLNICA ČAKOVEC iz mjesta Čakovec pokriva sljedeće grane medicine: bolnice

  • Bolnice
  • IVANA GORANA KOVAČIĆA 1 E, 40000 Čakovec

Pogledaj instituciju
< 1 ... 7 8 9 10 11 12

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana