X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
X

Pretraži

Mjesto:
Djelatnost:
Slobodna pretraga:

Ginekologija

Ginekologija je grana medicine koja se bavi bolestima i poremećajima ženskih spolnih organa maternice, vagine i jajnika, usko povezana s porodništvom. Razvoj medicine i tehnologije omogućio je napredak u liječenju trudnica, neplodnosti i tumora. Androlog je liječnik koji se bavim muškim bolestima. Po zakonu, u Republici Hrvatskoj svaka žena s navršenih 16 godina treba imati svog ginekologa, kao što ima liječnika opće prakse. Moderna tehnologija i razvoj medicine doveli su do velikog napretka ginekologije i opstetricije. No, povijest ginekologije je duga, najstariji zapisi postoje iz 1800-te godine prije Novog vijeka. Riječ je o Kahunskom ginekološkom papirusu i bavi se ženskim bolestima, plodnošću, trudnoćom i kontracepcijom. Ginekologija je usko povezana s kirurgijom i baš kao u ovoj grani medicine, liječiti se može lijekovima ili kirurškim zahvatima, ovisno o dijagnozi. Kako bi se postavila anamneza, obavlja se ginekološki pregled, a na redovite preventivne preglede svaka bi žena trebala odlaziti jednom godišnje. To uključuje PAPA test i ultrazvučni pregled, ali i razgovor s ginekologom, pogotovo ako žena ima strah od pregleda.

Poliklinika dr. Marton za ginekologiju i porodiljstvo

Unutar poliklinike se obavljaju ginekološki pregledi poput: ultrazvuka, papa testa, uzimanja obrisaka iz maternice, kolposkopskih pregleda.

 • Ginekologija, Poliklinike
 • Andrije Hebranga 20/II, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju

Privatna specijalistička ginekološka ordinacija Mirjana Semenić Rutko, dr. med., spec. ginekolog

Ordinacija posjeduje vrhunske aparate za ginekološke preglede, poput digitalnog kolposkopa, te ultrazvučnog aparata s mogućnošću 3D i 4D pregleda.

 • Ginekologija, Akupunktura
 • Kralja Tvrtka 3, 32000 Vukovar

Pogledaj instituciju

Poliklinika za ginekologiju, porodništvo i onkologiju dr. Laušin

Poliklinika pruža usluge koje uključuju: ginekološki pregled, dijagnostiku i liječenje promjena na vratu maternice, menopauzalne tegobe.

 • Ginekologija, Poliklinike
 • Kardinala Alojzija Stepinca 57, 31000 Osijek

Pogledaj instituciju

Ginekološka ordinacija Igor Lončar, dr.med.spec. ginekologije i opstetricije

Ordinacija Lončar svojim pacijentima pruža usluge vrhunske kvalitete iz područja: ginekologije, porodništva, te iz područja ultrazvučne dijagnostike.

 • Ginekologija, Ultrazvučna dijagnostika
 • Plitvička 11, 47000 Karlovac

Pogledaj instituciju

POLIKLINIKA KATUNAR

Poliklinika Katunar smještena u Crikvenici u svojoj ponudi nudi internističke preglede, ultrazvučne preglede, ginekološke preglede

 • Poliklinike, Ginekologija, Medicinsko-biokemijski laboratorij, Oftalmologija, Ortopedija, Pedijatrija, Psihijatrija, Radiologija, Dermatovenerologija, Neurologija, Interna medicina, Kardiologija, Ultrazvučna dijagnostika
 • DR.I.KOSTRENČIĆA 10, 51260 Crikvenica

Pogledaj instituciju

Poliklinika za ginekologiju, porodiljstvo i opću internu medicinu Vili

Poliklinika Vili organizirana tako da sve dijagnostičke postupake i liječenje rješava ambulantno, unutar jednoga dana.

 • Ginekologija, Poliklinike, Interna medicina, Ultrazvučna dijagnostika
 • Ilica 191 e, 10000 Zagreb

Pogledaj instituciju
1 2 3 4 5 6 ... 23 >

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana