X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent.

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji


Ordinacija dentalne medicine Siber nalazi se u Osijeku na području Osječko-baranjske županije te je jedna od prvih privatnih ordinacija u Osijeku. Prvo se zvala „Dentist“, od njezina osnutka 1989. godine, kada su je vodili su Mladen Siber dr. med. dent. i spec. pedodoncije Dušica Siber dr.med. dent. Nakon toga, 2013. godine, ordinaciju preuzima njihov sin, Josip Siber dr. med. dent. koji je radio paralelno s osnivačima i preuzimao postupno njihove pacijente, navike, znanje te, prije svega, uslužan pristup. Kako ordinacija radi isključivo privatno, trošak se procjenjuje prije same terapije, nakon čega se s pacijentima razgovara o mogućnostima plaćanja te se nastoje pronaći rješenja na obostrano zadovoljstvo.

Ordinacija je opremljena visokokvalitetnim i modernim uređajima jer se konstantno ulaže u tehnologiju, ali i u edukacije kroz razne stručne kongrese i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu, što je od iznimne važnosti za pružanje vrhunskih usluga i najsuvremeniji pristup pacijentu.

U skladu s navedenim, u radu se koriste samo visokokvalitetni materijali te se kontinuirano prate aktualni trendovi iz područja stomatologije. U ordinaciji se pružaju usluge dentalne medicine kao što su: inicijalna karijesna lezija jer se početne lezije u caklini, koje još nisu stvorile šupljine u zubu, mogu neinvazivno izliječiti, kirurški zahvati u ustima što uključuje implantologiju, operativne zahvate mekih tkiva, ekstrakcije zubi – vađenje, teža vađenja zubi, apikotomije (skraćivanje oboljelih korijena zubi), preventiva za djecu i trudnice, redovni pregledi, estetska stomatologija koja je usmjerena na postizanje zadovoljstva pacijenata njihovim izgledom, liječenje afti, terapija kod bruksizma (stanja u kojem škrgućete ili stišćete zube) te terapija parodontoloških bolesti koristeći konzervativne i kirurške metode.

Grane koje institucija podržava

+   Stomatologija-dentalna medicina
  

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  ZAGREBAČKA 8, Osijek

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
12:00
-
20:00

Utorak
12:00
-
20:00

Srijeda
8:00
-
16:00

Četvrtak
8:00
-
16:00

Petak
8:00
-
16:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija

Načini plaćanja


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: