X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se

O instituciji


Specijalistička ordinacija opće medicine Anka Grbeša, dr. med smještena je na adresi Miljenka Stančića 8, u gradu Zadru. Liječnica se, nakon što je završila Medicinski fakultet, odlučila za specijalizaciju iz područja obiteljske, odnosno opće medicine. Obiteljska medicina je temeljni dio primarne zdravstvene zaštite, a osigurava sveobuhvatnu i kontinuiranu zdravstvenu zaštitu za pojedince i obitelji. Liječnici opće medicine svojim pacijentima pružaju skrb koja obuhvaća prevenciju bolesti, liječenje i rehabilitaciju oboljelih i onesposobljenih te promicanje zdravlja, a temeljno joj je obilježje dugotrajan odnos između pacijenta i liječnika. Radno vrijeme ordinacije formira se kroz dogovore s pacijentima, što znači da je fleksibilno.

Unutar ordinacije se mogu obaviti: prvi i kontrolni pregled, savjetovanje, cijepljenje, manji kirurški zahvati, upućivanje na laboratorijske pretrage te preventivni pregledi djece, odraslih i starijih osoba. No, uz preglede iz područja obiteljske, odnosno opće medicine, u ordinaciji se također obavlja i ultrazvučna dijagnostika. Ordinacija je opremljena modernom aparaturom koja se koristi za ultrazvučnu dijagnostiku, a pacijenti mogu obaviti: ultrazvuk dojke, ultrazvuk štitnjače, ultrazvuk zglobova, color doppler pomoću kojeg se mjeri i analizira protok krvi unutar krvnih žila, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk karotida, ultrazvuk gušterače, kao i svih vitalnih organa. Prilikom ultrazvučnog pregleda koriste se gel i mala ultrazvučna sonda kako bi se, visoko frekventnim valovima zvuka, stvorila ultrazvučna slika u realnom vremenu kojom se prikazuju struktura i gibanje unutarnjih organa.

Grane koje institucija podržava

+   Obiteljska medicina
  
+   Ultrazvučna dijagnostika
  

Gdje se nalazimo

  MILJENKA STANČIĆA 8, Zadar

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Želite objaviti više informacija o Vašoj instituciji?

Osnovni paket

Prikaz svih kontakt podataka uz mogućnosti kao što su: samostalno dodavanje ili izmjena podataka, postavljanje galerije fotografija, karta sa lokacijom, dvije objave na naslovnici, promo ili intervju, te dvije objave vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Cijena usluge: 12 mj. 199 EUR + PDV

Kliknite ispod, kontaktirajte nas, te saznajte više informacija ili zatražite ponudu:

Radno vrijeme

Radno vrijeme: po dogovoru

Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: