X

Tražite doktora?

X

Prijava

Krivi podaci!
Nemate račun? Registrirajte se
< Povratak na prethodnu stranicu

Poliklinika Dermangio za dermatologiju, venerologiju i kirurgiju s laserskim centrom

< Povratak na prethodnu stranicu

O instituciji

Poliklinika Dermangio za dermatologiju, venerologiju i kirurgiju s laserskim centrom nalazi se na adresi Pod Zidom 10, u Zagrebu. Ova poliklinika je prva privatna dermatološka poliklinika u Hrvatskoj, otvorena 1991. godine, kada su počeli kao dermatovenerološka ordinacija, te je 1994. otvorena Poliklinika Dermangio. Poliklinika djeluje pod stručnim vodstvom dr. Maje Ceković dermatologa-venerologa, koja je zahvaljujući visokoj stručnosti, iskustvu i odnosu prema pacijentima, dva puta za redom izabrana od kolega liječnika kao najbolji dermatovenerolog u Hrvatskoj te je, prema portalu Najdoktor, 2016. godine izabrana među najbolje specijaliste dermavenerologije. Stručni tim se neprestano stručno usavršava kroz brojne kongrese i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu kako bi svojim pacijentima pružili što bolju uslugu. 

Poliklinika Dermangio svojim pacijentima pruža brojne usluge iz različitih područja, kao što su: opća dermatologija koja uključuje pregled, dijagnostiku i terapiju bolesti kože, vlasišta i noktiju, pregled madeža uz digitalnu dermatoskopiju, dijagnostika i liječenje tumora kože - kirurški i laserom, venerološki pregledi, uzimanje briseva i uklanjanje kondiloma laserom, tekućim dušikom i kirurški, liječenje HPV infekcija, dijagnostika i liječenje alergijskih bolesti, dijagnostika i terapija ispadanja kose, primjena mezoterapije i PRP kod ispadanja kose, liječenje akni i rozeace, uklanjanje virusnih bradavica, staračkih keratoza i mrlja krioterapijom i laserom, sklerozacija kapilara i vena i dječja dermatologija.

Također, svojim pacijentima nude usluge iz područja estetske dermatologije pod koju spadaju mezoterapija revitacare preparatima, uklanjanje ožiljaka nakon akni i operativnih zahvata, uklanjanje tamnih mrlja i hiperpigmentacija laserom i kemijskim pilinzima, uklanjanje masnih naslaga, uklanjanje celulita i masnih naslaga uz zatezanje kože na podbratku, nadlakticama, trbuhu, leđima i koljenima, pomlađivanje filerima, botox (botulinum toxin), pomlađivanje kože vlastitom krvlju bogatom matičnim stanicama i faktorima rasta (lice, vrat, dekolte i ruke), zatezanje kože suspenzijskim nitima (koncima) te kemijski pilinzi i povećanje usana hijarulonskim filerima.

U sklopu poliklinike djeluje i laserski centar u kojem pacijenti mogu ukloniti proširene kapilare na licu i nogama, ukloniti bore, dlake, madeže, ožiljke nakon akni i operacijskih zahvata, masne naslage na očnim kapcima, strije, staračke bradavice i mrlje, ukloniti obične i spolno prenosive bradavice te mogu liječiti gljivične infekcije noktiju,akne i rozaceu laserom.

Grane koje institucija podržava

+   Poliklinike
  
+   Dermatovenerologija
  
+   Kirurgija
  

Dokumenti / intervencije / nagrade / certifikati

Priznanja

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
Ime *
Ocjena *
Komentar *
Hvala na ocjeni! Komentar će se prikazat nakon kontrole.
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Gdje se nalazimo

  POD ZIDOM 10, Zagreb

Kontaktirajte instituciju

Ime *
Prezime *
E-mail *
Pitanje *
Poruka je poslana!
Dogodila se greška, molimo pokušajte ponovo!

Radno vrijeme


Ponedjeljak
10:00
-
18:00

Utorak
12:00
-
20:00

Srijeda
10:00
-
18:00

Četvrtak
10:00
-
20:00

Petak
10:00
-
18:00

Subota
Zatvoreno

Nedjelja
Zatvoreno

Blagdani
Zatvoreno

Foto galerija


Halo doktore © 2018 sva prava pridržana
PRETRAŽI HALO-DOKTORE
Mjesto:
Slobodna pretraga:
Djelatnost: